Две зодии, които ще забогатеят през ноември 2022 г –


Оказва се, че най-успешни във финансовия сектор ще бъдат тези, за които Меркурий е силен, а Марс – слаб. През първата половина на месеца силна Венера ще се бори с Марс, за да видят и нейните подопечни светлината в края на тунела.

Телец

Марс ще повлияе негативно върху мотивацията на Телците и желанието им да бъдат активни във финансовия сектор като цяло. Тази планета ще ги принуди да бъдат малко по-алчни и пестеливи, но Венера лесно ще компенсира негативизма на Марс през първата половина на месеца. До 16-ти включително Телците ще трябва да работят с повишено внимание и максимална отговорност. Това ще помогне за поддържане и увеличаване на богатството.


След 16-ти ще трябва спешно да свържете всичките си умения и най-добри качества. Втората половина на месеца ще бъде благоприятна за Телците, защото Меркурий веднага ще измести отслабената Венера. Това ще е време идеално за скъпи покупки, отговорна и безкористна работа, водене и откриване на бизнес. Повечето бизнес сделки могат да вървят като по часовник, давайки на Телеца възможност да стане по-успешен.

Козирог

Козирозите може да имат затруднения в началото на месеца, поради факта, че основният им покровител в лицето на Марс ще загуби положителна енергия, започвайки ретроградно движение. Венера ще ви помогне да избягате от загубите, а през втората половина на месеца Меркурий ще се свърже, което има доста положителен ефект върху Козирозите. Да, през ноември тези хора може да очакват емоционален размах, но като цяло периодът ще бъде доста наситен със събития.

Козирозите ще могат да намерят изход от трудни ситуации и ще успеят да получат това, за което мечтаят в живота, особено ако е трябвало да работят усилено миналия месец.