Ако сте Близнаци, Везни и Водолей, в петък поводи да се радвате на пари, по-големи очаквания за близкото си бъдеще –


Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в петък ще ви се наложи да се ангажирате по-сериозно с приключването на един професионален или бизнес ангажимент. Емоционално ще сте много зависими от собствените си чувства и настроения, което може да направи този ден по-натоварен за чувствителната ви душа. Четвъртък ще бъде благоприятен ден за кратки пътувания.  Не отлагайте днешните си задачи за утре. Последствията няма да ви харесат. Избягвайте важни решения свързани с хора от семейството ви. Ако сте родени под знак ана Овен, днес ще бъде благоприятен ден за тези от вас, които имат желание да покажат своите умения без да очакват да получат комплимент или признателност за това. Ако сте родени под знака на Лъв, днес помислете добре преди да предприемете пътуване, преди да дадете обещание свързано с пътуване и всякакви други действия свързани с транспорт. Ако сте родени под знака на Стрелец, днес вашата разсеяност ще бъде ваш враг номер едно. Днес може да ви изненада един малък подарък или жест на внимание.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в петък ще настоявате за планирането на конкретни действия в семейството, свързани с ремонт, с уреждането на битови или имотни проблеми и други важни дела. Някои от вас днес ще са ангажирани с предстоящо събиране. Четвъртък вещае изненада свързана с момиче или с жена. Днес мнозина ще обмислят пътуване, което ще предприемат през следващите няколко дни. Необмислените ви прояви и реакции могат да ви причинят загуба или временно влошаване на важни за вас отношения. Ако сте родени под знака на Телец, любовта ви към промяната и новите неща, не бива да влияе на любовната ви или брачна връзка, която имате в момента. Ако сте родени под знака на Дева, непостоянство в идеи и ангажименти, може да създаде погрешна представа за вас пред хора, които малко ви познават. Денят носи преживяване свързано с близък човек. Ако сте родени под знака на Козирог, мнозина ще очакват едно пътуване или важна новина от друго населено място.


Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в петък ще имате поводи да се чувствате по-големи оптимисти, да имате по-добро настроение или да имате по-големи очаквания за близкото си бъдеще. Във финансов план ще може да се зарадвате на пари, но може да предизвикате и хаос с неразумни, прибързани покупки или действия от финансов характер. Това ще бъде благоприятен ден за предварително уговорени срещи и събития. Ако сте родени под знака на Близнаци, избягвайте промени в дома си, защото ще се окажат неуместни или прибързани. Ако сте родени под знака на Везни, днес могат да ви изненадат неочаквани пари или да получите по-добро заплащане за добре свършена работа. Ако сте родени под знака на Водолей, притесненията ви днес могат да бъдат свързани с вашето здраве или с недобре обмислени реакции и решения.
Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, днес ще имате разходи свързани с покупки или ще възникне ангажимент свързан с неотложни плащания. Срещите ви днес ще са изпълнени с много емоции и преживявания. Може да научите важни или интересни за вас неща. Днес ще имате благоприятен ден за любов и интимни преживявания.  Не избързвайте с важните решения, преди да прецените разумно и мъдро конкретната ситуация. Ако сте родени под знака на Рак, едно безотговорно поведение от ваша страна днес, ще предизвика неприятни конфликти. Ако сте родени под знака на Скорпион, през този ден обърнете внимание на децата си и знанията и уменията, които усвояват чрез вас. Днес може да отидете някъде на гости, да се срещнете с приятни за вас хора, да пътувате на кратко разстояние. Ако сте родени под знака на Риби, днес ще изпитате любопитство да научите повече неща за живота на ваши приятели или познати, за нещата, с които се занимават или събития, които преживяват.