Силата на затъмнението в знака Скорпион на 25 октомври ще промени света! Ето какво НЕ ТРЯБВА да правите, прогнозата на Анжела Пърл! –


Какво ще ни донесе слънчевото затъмнение на 25 октомври? Събитие като това не се случва всеки ден и е важно да се подготвите правилно. Нека се вслушаме в мнението на астроложката Анджела Пърл. Какво ще ни посъветва тази усмихната дама?

Слънчево затъмнение 25 октомври

Веднага трябва да се отбележи, че това затъмнение няма да бъде лесно. Ще се случи в зодиакалния знак Скорпион и планетите – управители на този знак – Плутон и Марс . Компанията се събра доста специфична. Ето защо Анджела Пърл не препоръчва да правите най-важните неща през периода 22-28 октомври. В крайна сметка ефектът от затъмнението се усеща най-добре не само в деня на затъмнението, но и няколко дни преди и след него.

Действието на затъмнение има кумулативен ефект . Можете да започнете някакъв бизнес конкретно на 25 октомври, ако планирате да продължите да се занимавате с него в дългосрочен план. Въпреки това няма да има сигурност, че тези дела ще приключат успешно. Освен това има вероятност те да бъдат напълно преработени или сериозно коригирани.

Промяната идва

Астрологът уверява, че човек не трябва да пада духом. Да, затъмнението може да бъде придружено от трудни ситуации. Въпреки това, Скорпионът е символ на промяната и трансформацията. „Защо имаме нужда от промяна? За опит, за напредък, за нашето развитие и прогрес. Кой знае, може би сме се застояли на място. Може би за някого затъмнението ще бъде неудобно. Въпреки че на 8 ноември ни очаква още по-неудобно, лунно затъмнение. Защото Уран, планетата на изненадата, контролира всичко там “, предава Анджела Пърл.

„За мнозина този коридор от затъмнения символизира един вид прераждане. Плутон е като феникс. Той е в състояние напълно да изчезне и да се върне към живота напълно нов и цял. Човек може да влезе в този коридор един, а да излезе съвсем друг. Това може да се случи както вътрешно, така и външно. Можем да започнем да правим нещо, което ще промени живота ни “, казва Анджела.

Освен това Плутон отговаря и за финансовия сектор . Очакват се промени и в паричната сфера. Но не непременно 25 октомври, а през целия следващ месец. Можете също така да обърнете внимание кога е имало предишни подобни затъмнения. Най-подобното затъмнение беше на 24 април 2004 г. Животът ви промени ли се по някакъв начин тази година?


Приемете факта, че трябва да се подготвите за трудни времена . Те могат да се появят в напълно различни форми и образи. Например, съществува риск от извънредни ситуации, свързани със здравето. Да, тези проблеми няма да са лесни, но могат да бъдат решени. Плутон може да символизира скритото под земята. Ако вие или някой от вашето семейство имате притеснения за вашето здраве, по-добре е да отидете при специалист за непланирана консултация. Никога не е наранявало никого да бъде в безопасност.

Обърнете голямо внимание на парите. Глобалната финансова ситуация е нестабилна, така че е по-добре да се справите без сложни парични манипулации. Астрологът съветва да изчакате такова хаотично време, ако е възможно. Ясно е, че спешни финансови проблемите трябва да бъдат адресирани . Но промените в бизнеса е най-добре да се отложат до по-спокойни дни.

Имайте предвид, че слънчевото затъмнение на 25 октомври може да доведе до промени в работата . Ако преди това не сте се осмелявали да откажете на някого или да изхвърлите нещо от живота си, тогава трябва да го направите. Помислете за работата си. Ако не се чувствате удовлетворени от собствената си работа, тогава не се колебайте да я напуснете и да започнетенова страница в живота.

Как ще бъде слънчевото затъмнение на 25 октомври

Посветете този ден на себе си. Организирайте си приятна ваканция със сродната си душа, без стрес, тревоги и грижи. Разтоварете деня на затъмнението максимално от всякакви задачи, които по някакъв начин могат да повлияят на живота ви. Прекарайте затъмнението в пълен релакс и позитивно настроение.