Хороскоп за 26 октомври 2022г -Овен-Силни преживявания, Близнаци-Повишено самочувствие –


Овен

Днес преживяванията ви са силни, но непостоянни. Умът ви може да се справи с емоциите ви.

Вие сте в състояние често да се връщате напред-назад между оптимизма и отчаянието. Ще ви е трудно да скриете чувства като ревност, вълнение, предприемчивост, вдъхновение, религиозност. При близки контакти с чужденци ще реагирате остро на всяка дреболия. Не бързайте да действате под влиянието на случайни настроения. Импулсивността, присъща на Овена, може да предизвика необмислена стъпка, за която скоро ще съжалявате.

Телец

Днес най-спокойните Телци са в състояние да поемат рискове. Ще бъдете заразни от нечий друг ентусиазъм. Ако природата ви е наградила с повишена внушаемост, опитайте се да не бъдете дълго време в компанията на заклети авантюристи. Заедно с тях можете да правите неща, които никога не бихте се осмелили да направите сами. Това не е подходящият момент за нов бизнес: след като започнете да действате, ще бъдете постоянно нервни и броят на форсмажорните обстоятелства също ще се увеличи.

Близнаци

Днес може да бъдете водени от повишено самочувствие, справедлив гняв, силно желание, импулс към идеална цел. Чуждо обаждане ще ви провокира да откликнете. Но за Близнаците е опасно да вдигнат хвърлената ръкавица днес: неконтролируемите емоции ще ви отведат по-далеч от необходимото. Веднъж влезеш ли в битка, няма да можеш да спреш. Може да решите, че в борбата за справедлива кауза всички средства са добри. Не преувеличавайте възможностите си и ясно си представете целта, в противен случай нервите и силата ще бъдат пропилени.

Рак

Преживяванията на Раците днес придобиват много остра форма и от играта на въображението им е само една крачка до конкретни действия. Именно под влиянието на чувства ще можете да предприемете агресивни действия, включително с риск за собственото си здраве. Можете да направите всичко възможно, за да отстоявате идеалите си, да печелите награди, да реализирате тайни надежди. Възможно е вашите действия да се дължат на възвишени мотиви (например религиозно вдъхновение или благородно желание да помогнете).

Лъв

Днес вие сами ще се изненадате от своята чувствителност. Лъвовете, занимаващи се с финанси и недвижими имоти, ще имат нужда от проницателност, чувствителност към ситуацията, способност за съчувствие. Но емоционалният дисбаланс е опасен, ако се занимавате с бизнес, хазарт, организирате личния си живот. В този случай можете да преживеете стреса, да се включите в неочаквано приключение, от съжаление или гордост, да поемете ненужни проблеми. Може да бъдете неустоимо привлечени от съществуване на ръба на риска и провала.

Дева

В основата на вашите действия е естественото желание да угодите. Но средствата, които избирате за това днес, може да не са адекватни на преследваната цел. Не забравяйте, че гневът, ревността, раздразнителността, непостоянството по-скоро отблъскват, отколкото привличат другите. Когато видите тези качества в другите, не отговаряйте със същото. Днес на Девите са противопоказани брачни кавги, делови разправии и разправии с членове на семейството. Не се препоръчва да форсирате събитията, да започнете активна съвместна работа.


Везни

Везните днес са заплашени от неотложни задължения и свързани с тях преживявания. Допълнителните задължения ще бъдат по-скоро почтени, отколкото унизителни, но все пак ще изискват усилия за изпълнение. Денят ви може да бъде доста интересен, ако работите с хора от далеч (например с чуждестранна фирма, в международен екип, в туристическия бизнес). Качеството на работата и услугите може да бъде ниско поради бързане, небрежност, разсеяност, агресивност, лошо физическо или психическо състояние.

Скорпион

Ако е възможно, изберете дейности днес, които дават воля на въображението. Няма да сте равни в тях, особено ако отслабите самообладанието си. Скорпионите, които се пробват в ролята на мениджъри, борсови играчи или бизнесмени, трябва да бъдат по-внимателни. В тези (и близки до тях) области една невнимателна стъпка може да доведе до загуба на пари, капитал или репутация. Ако спестяванията ви са скъпи, не се увличайте в съмнителни приключения. Не трябва да купувате оборудване, оборудване, превозни средства, лекарства, особено на едро.

Стрелец

Днес не сте в състояние да действате половинчато. Вашият ентусиазъм може да стане прекомерен и емоциите ви да излязат извън мащаба. Ако сте един от най-романтичните и чувствителни Стрелци, тогава ще направите всичко възможно и невъзможно в името на любовта. Трудните обстоятелства през този ден могат да ви направят по-агресивни и да разкрият далеч не най-добрата страна на природата ви. Избягвайте ексцесии, стресови ситуации, емоционално превъзбуждане, прибързаност, арогантност, бизнес измами, домашни кавги и злоупотреба с алкохол.

Козирог

Атмосферата на тези дни не благоприятства постоянството и концентрацията. Показана е работата, свързана с разширяване на кръга от познати и възможност за попълване на знания. По пътя ще намерите изобилие от впечатления, но объркване, приключения и технически проблеми също не са изключени. Прекомерната доброта и прекомерното усърдие днес стават наказуеми за типичния Козирог и освен това вредни за здравето. Не се стремете към грандиозни проекти, по-добре е да инвестирате физическата и умствената си енергия в решаването на малки неща.

Водолей

Излишната чувствителност днес намалява ефективността на вашите действия. Не правете нищо под влияние на илюзии. Не яжте тъгата си с обилна храна и не ги заливайте с порция силно алкохолно питие – това няма да ви даде нищо друго освен временна емоционална еуфория и бързо напълняване. Малко прохлада не вреди на Водолеите, които са обсебени от пазаруването. Не е препоръчително да харчите пари под влиянието на духовен импулс: благотворителна акция или голяма покупка може да изяде всичките ви спестявания.

Риби

Излишностите от всякакъв вид днес застрашават Рибите с проблеми. Особено нежелателни са алкохолната интоксикация, злоупотребата със силни лекарства, алчността, неспособността да се спре навреме и трезво да се оцени. Амплитудата на чувствата ви днес е много широка. Страхувайте се от дисбаланс, арогантност, заслепяващи чувства. Има голям риск от провал в ролята на делови човек или авантюрист. Ако ви се струва, че се втурвате с пълна скорост към щастието, възможно е някъде наблизо да ви чака капан.