Хороскоп за утре 23 октомври-РИБИ Материална сполука, ВЕЗНИ Ярка сполука –


ОВЕН
Действайте честно
С желание ще се посветите на работата си, професионална, лична или друга. Някои от вас с амбиция ще се впуснат в нова за тях сфера.

Събота носи както силно благодатни възможности  на Овните, така и проблеми от един или повече противници. За деня са характерни – силна приятелска подкрепа и успешно партньорство, но и кавги, липса на честни взаимоотношения и ярка подлост. Действайте сдържано и балансирано.

ТЕЛЕЦ
Стабилизирайте позициите си
Нуждаете се от промяна на обстановката около себе си и е добре да потърсите начини за разтоварване. Противоречив ден, през който стабилността и дестабилизацията се съревновават за призово място. Необходимостта от устойчивост е крещяща.Не се заемайте с отстраняване на пречки, а стабилизирайте позициите си. На по-късен етап някой ще ви помогне да преодолеете наличните проблеми.

БЛИЗНАЦИ
Коригирайте начина си на контактуване
Успехите ви ще са значими, работете усърдно за да помогнете на късмета си. Присъствието на конфликти във взаимоотношенията с околните е трайно при Близнаците, и вече е на път тотално измести и най-слабата вероятност за достигане до разбирателство. Причината за това развитие се корени във факта, че се държите недостойно, и постоянно си служите с лъжи.

РАК
Не хитрувайте
Очакват ви много положителни промени. Подготвени сте за тях и ще успеете да се възползвате по-най добрия начин. За Раците сега е особено неудобно време да хитруват, а онези, които за готови да реализират целите си чрез лъжи и коварство, ще си навлекат доста неприятности. Осъществяването на деловите цели и провеждането на преговори, не бива да протича в условия пораждащи противоречия.

ЛЪВ
Избягвайте противоречията
С настроение ще се погрижите за гардероба си, попълвайки го с дрехи, съобразени с модните тенденции. Почтеността във взаимоотношенията днес е много важна да успеха ви при реализирането на целите ви. В противен случай ще избухнат кавги, които ще отдалечат във времето желаната реализация. Някои Лъвове ще влязат в остър конфликт с администратори. Внимавайте! Ще последват проблеми.

ДЕВА
Стабилизирайте се
Бъдете по-толерантни към околните, така ще може да разберете гледната им точка и да предотвратите евентуални недоразумения. Въпреки че събота ще е по-напрегната от предните два дни, ще е добре да направите крачка към стабилизация на позициите. За едни от зодията препоръката засяга ситуацията в личен план,а при други обхваща взаимоотношенията н професионалния сектор. Постигате финансови успехи.


ВЕЗНИ
Ярка сполука
Ще имате чудесни шансове за изява. В делови план ви се представя възможност да успеете в сложна ситуация. Ще възникнат ситуации, които ще засилят нервността у мнозина от родените в зодията, но не си струва да се травматизирате психически. Събота е изключително благоприятен ден, който ще ви изненада с изразителен успех от професионален тип, и в реализацията на обществени контакти.

СКОРПИОН
Напрежение
В добро настроение и запазвайки активността си, ще отхвърляте задачите си една след друга. Събота не е лоша, а вашата стабилност е извън съмнение, но денят се оказва доста нервен за мнозина от зодията поради обособили се финансови противоречия. Явно е, че определен процент от представителите на Скорпион, безусловно ще станат жертви на подлост, измами и коварство.

СТРЕЛЕЦ
Проблеми във взаимоотношенията
Денят е свързан с промени в личен и делови план. При всички случаи ви предстои нещо ново, което не е продиктувано от вашите намерения. Неудобна и неприятна ще е събота и да Стрелците. Не влизайте в противоречия с колеги от службата или с партньори от деловите среди по финансови въпроси. До ефективно решаване на спорната тема едва ли ще достигнете, но подли удари от другата страна безусловно може да очаквате.

КОЗИРОГ
Успехът е налице, но събота е напрегната
Ако имате достатъчно енергия и желание( а вие ги притежавате ), днес можете да се заемете с неотложни ангажименти, които ще завършат благоприятно за вас. Представителите на Козирог ще имат успешна реализация в материалната сфера, което безспорно ще ги зарадва с очаквани придобивки, но ситуацията, в която ще действате е доста напрегната, и се очертават много остри противоречия, придружени с коварни действия е подли удари.

ВОДОЛЕЙ
Избягвайте кавгите
Правите различни опити днес да подобрите естеството на работата си. Основните характеристики на събота са ― успешна делова реализация и ярка нервност, която ще роди остри кавги, които може да „обзаведат” някои от зодията с непримирими врагове. За търсещите работа събота е изключително плодотворна, както и по отношение на материалните придобивки.

РИБИ
Материална сполука
Ще се придържате към установените правила и ще работите за подобряване на атмосферата, като предпоставка за добро развитие на всичко останало. Лошото настроение, завладяло Рибите вече втори ден ги   потиска психически и тласка мнозина към противоречия и кавги н околните. Овладейте се и забравете за конфликтите, които освен проблеми, нищо друго няма да родят. Денят ви гарантира успешна реализация на материалните цели.