След „Игри на волята“: Отпаднал участник разкри кой е големият победител


В последния сезон на „Игри на волята“ участниците са с много силна физика, а мъжете безспорно спечелиха фенските сърца на жените не само с чар и характер, но също с телосложение.

В битката за най-привлекателен мъж е оспорвана, а в нея се включват почти всички участници от последния сезон. Двама от тях накараха всички жени да настръхнат от скорошна снимка, на която повдигат дрехите си и показват гола плът и стегнати плочки на корема.

Николай Чакалов беше сред най-амбицираните участници тази година, но за жалост вече е сред елиминираните играчи. От всичко, което споделя със зрителите, става ясно, че след края на предаването той е успял да се сближи с всички и драмите от „Игри на волята“ не са прехвърлени и в реалния живот.


Стартът му в играта започна от племето на Резервите, в което се запозна с Иван Гайтанов. По думите на Чакалов точно те двамата са заслужавали да продължат доста по-напред. И за да докаже на всички какво изпускат да гледат все още по телевизията зрителите, двамата качиха снимка, на която показват страхотен коремен релеф – мацките със сигурност не ги оставят на мира дори за секунда, пише show.blitz.bg.