Хороскоп за утре 12 септември-ТЕЛЕЦ Добри възможности, ВЕЗНИ Благоприятни условия –


ОВЕН
Тежък ден. Внимавайте!
Натовареността на работното място ще ви подтикне да заявите претенциите си за по-високо възнаграждение.

Днес Овните трябва да са нащрек и много да внимават във всичко, с което ще се заемат през деня. Голяма е вероятността от нещастни случаи, а в деловите ангажименти се очертават коварни и неправомерни действия срещу вас, лъжи и опити за измама от страна на онези, с които работите заедно.

ТЕЛЕЦ
Добри възможности
Очаква ви стабилизиране на финансовото ви състояние. Изненадайте приятно семейството си, това няма да натовари бюджета ви. Реализацията на Телците през този ден е „на кантар”. Огромна е вероятността да постигнете главозамайващ успех, но и противното е точно толкова възможно. Осъществявайте целите си с повече внимание, не прибързвайте и не изостряйте взаимоотношенията си с околните, особено в деловите среди.

БЛИЗНАЦИ
Контролирайте се
Амбицирани сте да осъществите намеренията си и то по начин, който да ви изведе на печеливши позиции. Нишката на напрежението не прекъсва при Близнаците, въпреки че ситуацията при вас вече многообещаващо се раздвижва. Белезите на успеха и сполуката ярко изпъкнат през този ден, но постиженията ви ще зависят предимно от душевното ви спокойствие, а последното е съмнително. Владейте емоциите!

РАК
Не се подавайте на изкушения
Работата по важно за вас начинание ще ангажира вниманието ви през целия ден. В случай, че става дума най-вече за интелектуални усилия имате всички основания да бъдете уверени в успеха си. Доста напрегнат ден, през който Раците не бива да се подават на съблазнителните възможности за лесни печалби. Вероятността да успеете ако решите да пробвате е огромна, но вредите, които ще последват след известно време, не само, че не са за пренебрегване, но със сигурност ще са огромни.

ЛЪВ
Проблеми в любовта
Започващите нова дейност ще имат шанс и бързо ще навлязат в тънкостите ѝ. Несъмнено напрегната, неделя говори за сблъсък с неприятности, но и възможностите за сполука, с които разполагате, съвсем не са малки. За деловата ви реализация не се очертават проблеми. Тук всичко се движи добре за момента. В личен план, и предимно в любовта, се очертават затруднения. Денят ще ви изненада с новости, които се отнасят до нови делови възможности, засягащи често пъти съдружие.

ДЕВА
Пазете се от враговете си
Оставете работата настрана и насочете вниманието си към по-приятни неща. Девите преминават през напрегнат етап, характерен с доста неудобства причинени от лъжите на онези, с които контактуват всекидневно в деловия сектор. Пазете се от домогванията им! Като възможности за реализация та целите, неделя не е лоша. При добро планиране, ще успеете в намеренията си. Неделя е от добрите дни за лична реализация.


ВЕЗНИ
Благоприятни условия
Ролята на балансьори ви приляга отлично, стига самите вие да сте в хармония със себе си. Неделя е благоприятна за реализация в бизнеса, за делови преговори и пътувания, и за осъществяване на интересуващи ви въпроси чрез административни инстанции. Денят ще е напрегнат, но същевременно и успешен. Човек от обществените среди ще се опита да дестабилизира позициите ви. Пазете се от партньорски измами, а и самите вие избягвайте подобни методи.

СКОРПИОН
Финансова сполука
Запазете спокойствие и не издавайте вълненията си по време на делови срещи и бизнес-споразумения. Пред този ден Скорпионите ще имат сполука във финансовата си реализация, а за някои от зодията такава се очертава и в контактите с хора от обществените среди. Деловият ден ще е напрегнат и неприятен за повечето от знака, но професионалният успех не липсва. Ще ви разочароват администратори.

СТРЕЛЕЦ
Пазете се от коварни личности
Всичко, с което се заемете днес ще бъде приятно за вас тъй като настроението ви е чудесно и съумявате да вършите с лекота всяко нещо. Високата активност, характерна за изразителния потенциал на Стрелците, ще ви предостави чудесни възможности за реализация на целите, но на мнозина ще се наложи предварително да отстранят пречещи фактори. Ако действате с необходимата предпазливост, ще избегнете коварството на околните.

КОЗИРОГ
Много добри възможности
С повече такт и разбиране ще постигнете взаимноизгодни споразумения, благодарение на които ще ускорите изпълнението на общи задачи. Неделя е показателна с много добрите си възможности за реализиране както на лични, така и на делови цели. По отношение на бизнеса и професионалните ангажименти възникват някои негативни ситуации. Свързани са предимно с коварството на администрация, но няма да навредят на постиженията ви.

ВОДОЛЕЙ
Пълна реализация
Имате желание и ще се преборите с вътрешните си колебания, като покажете готовността си за сътрудничество и подкрепа на нечие начинание. Успешна реализация на целите – лични, делови и обществени, е характерна през този ден и за представителите на Водолей. Ще се сблъскате и със затруднения в професионалната сфера, но не е трудно да ги преодолеете и осъществите намеренията си, които днес безспорно ще са значителни.

РИБИ
Бъдете ярко настойчиви
С разумните си ходове благоприятствате идеи ви да получат реализация. Най-важното условие за успеха на Рибите в неделя е да проявят огромна настойчивост при осъществяването на целите си. Упорити ли сте, и не се ли отчайвате в случаите на застой, сполуката ви наистина ще е удовлетворителна. Тези представители на зодията са притиснати от любовни терзания, които им причиняват и разочарования.