Ако сте родени на една от тези дати, то знайте, че имате СПЕЦИАЛНА КАРМА в живота


Датата на раждане определя зодиакалния ни знак, както всички знаем. Освен това тя е обект на изследване от страна на нумерологията – науката, която изследва зависимостите между числата и съдбата на човек.

В нумерологията има една интересна теория, че хората, родени на определени дати , независимо от месеца и годината, имат особена карма .

Според едно старо учение личностите, родени на 13-ти, 14-ти, 16-ги и 19-ти, без значение от месеца и годината, имат по-особена мисия на тази земя.

Ако и вие сте сред тях или просто имате близък човек, роден в някой от упоменатите дни, можете да проверите какво му е предопределено в галерията ни!

Родените на 13-ти

Тези личности са в състояние да получат всичко, за което си мечтаят, но за целта трябва да дадат много от себе си.

Пътят, по който вървят, е осеян с всевъзможни пречки, но те не бива да се плашат от това. Въпреки че често ще се чувстват съсипани, трябва да съберат сили и след всяко падение да се изправят пак по-могъщи от всякога. Нека тези хора знаят, че всички трудности, които Вселената им праща, са, за да ги направи по-мъдри и по-решителни.


Родените на 14-ти

Тези хора притежават невероятна харизма, с която мигновено обезоръжават околните. Сладкодумни, чаровни и страстни, те пленяват всеки, който си набележат, а колекцията им от разбити сърца расте непрестанно. Тези личности често се поддават на фриволно поведение и това е една от най-големите им грешки в живота. Тяхната мисия на този свят е да бъдат по-постоянни в любовта и да се научат да се отнасят с повече уважение към човека, който е решил да им отдаде живота си.

Родените на 16-ти

Вие сте инспирираща личност, която е на тази земя да вдъхновява хората, да ги мотивира и да им помага по-лесно да открият своето призвание в живота. От вас се изисква всеки ден да раждате нови идеи, да ги споделяте с останалите и да се грижите за тяхното духовно развитие. Вашата мисия е да преобразите света и да го направите в по-добро и място за живеене. Всичко това трябва да се случи само с много любов и позитивна енергия.

Родените на 19-ти

Личностите, родени на 19-ти, са се появили тук, за да бъдат опора не само на своите близки, но и на много други объркани и страдащи хора. Вие не просто притежавате дар слово, но и мъдрост, с която сте в състояние да излекувате и най-дълбоките душевни рани на всеки около вас. Използвайте всичко това, за да накарате познати и непознати да погледнат от друг ъгъл на живота и да им припомните, че след мрака винаги изгрява слънце. С ваша помощ те ще намерят не само утеха и покой, но и така желаното щастие.