Хороскоп за утре 10 септември-ТЕЛЕЦ Хбави постижения, ЛЪВ Спокойствие и успехи –


ОВЕН
Късмет, но бъдете активни
Запазвайки спокойствие и добър тон в общуването, ще си спечелите съмишленици в предстояща надпревара. Без да правите излишно оценка някому, на практика си спестявате и бъдещи главоболия.

Благоприятен за осъществяване на целите, петък ще ви радва със силен късмет и благоприятни условия, но тази допълнителна даденост не ви освобождава от необходимостта да действате с повишена активност в интересуващите ви делови сфери или за реализирането на личните ви намерения.

ТЕЛЕЦ
Хбави постижения
Проявете търпение относно развитието на въпрос, който очаквате да промени в положителна посока делата ви. Ще има развръзка, която може би ще ви зарадва, но не пречете на другите да си свършат своята работа. Ще впечатлите приятно околните, ако вземете присърце проблемите им и работите за решаването им. Денят е много добър за спешна реализация в материалната сфера, а за мнозина от зодията настъпва нов етап за разгръщане в сферите на бизнеса.

БЛИЗНАЦИ
Овладейте напрежението
Възможни са конфликти с хора от обкръжението ви. Ако имате възможност си вземете ден отпуска. Условия за успешна реализация има и не е трудно да се възползвате от тях, но е задължително да сте активни, и да не пестите усилията си. Другият важен фактор за осъществяване на целите е спокойствието. Ще ви е много трудно да се преборите с повишената си емоционалност, но едва ли има друг път към успеха.

РАК
Успех
Съзнателно ще търсите занимания на открито, надявайки се това да ви разведри и откъсне от напрегнатите ви мисли. Не е за пренебрегване факта, че днес Раците са в предимство, което ще им позволи да реализират целите си в пълнота. За голяма част от зодията е характерно лошото настроение или повишената нервност. Хубаво е да преодолеете състоянието си, и без загуба на време да се ориентирате към целите си.

ЛЪВ
Спокойствие и успехи
Рационално ще използвате времето си, като акцентирате върху действия, свързани с предстоящите ви изяви. Напоследък Лъвовете не биха могли да се похвалят с наличието на душевно раввесие, но днес ситуацията е съвсем различна, което е и явен белег за благоприятното стечение на обстоятелствата. Петък ще ви радва с финансови и делови успехи, освен че ще получите и навременна помощ за нещо.

ДЕВА
Пазете се от подлеци
Успехи очакват онези от вас, които се занимават с търговски дела. Реализирате печалби, които отдавна очаквате. За Девите започва една делова седмица, през която ще има много напрежение, но и ситуации, предоставящи чудесни възможности за успехи. Вниманието ви следва да бъде особено изострено в професионалната сфера и в контактите засягащи въпроси от бизнеса. Ше ви атакуват подло и коварно.


ВЕЗНИ
Добри реални възможности
Ще получите предложение за работа, върху което ще мислите, тънейки в догадки и колебания. Преди да вземете решение се посъветвайте с близките си. Въпреки, че при повечето от Везните настроението не е на необходимото ниво, ситуацията около вас е благоприятна, и определено ще ви предостави много добри възможности за парични печалби, за спешни сделки или за надеждни преговори. Силен е шансът ви и за реализиране на лични цели.

СКОРПИОН
Много добър ден
След толкова много положени усилия е редно да намерите време за отдих. За Скорпионите е характерен силен успех в петък.  В това определение се включват контактите с делови цели, паричните постижения, реализацията на лични цели и партньорството. Онези от зодията, които търсят устройваща ги работа ще имат възможността днес да попаднат на такава. Петък е сполучлив във финансов аспект, при осъществяване на лични цели, и за партньорско взаимодействие.

СТРЕЛЕЦ
Помощ и подкрепа
Усещането ви за нещо хубаво и вълнуващо ще ви доведе до подходящия човек. Подкрепата от страна на влиятелна личност за реализация на целите, е най-силната характеристика в петък за Стрелците. Денят е твърде успешен за осъществяване на деловите ви ангажименти, за контакти по интересуващи ви въпроси, по които отговорът ще е положителен, и за лични дела. Може би става дума за нова работа или нов бизнес.

КОЗИРОГ
Финансови и делови успехи
Днес е възможно да ви се наложи да се занимавате с неща, които не сте правили досега, но въпреки това се справяте блестящо с представеното ви предизвикателство. Успешен ден за парични печалби и делови постижения, но и неприятности в опитите ви да решите благополучно личен въпрос, или във връзка със здравословното състояние в момента. Във всичко, с което ще се ангажирате през този ден следва да сте по-внимателни.

ВОДОЛЕЙ
Добро начало за нова реализация
Наред с обичайните си задължения у вас ще се пробудят романтични желания и е възможно нещо да ви провокира и тласне в такава насока. Изключително благоприятен ден, който ясно подчертава деловата сполука и финансовите успехи на Водолеите. Много силен успех ще завоюват онези представители от знака, които ще се насочат към нещо ново. Денят е начало на нов етап за реализация в интересуваща ви лична или делова сфера.

РИБИ
Напълно успешни
Ако делата ви не се развиват според очакванията ви, не унивайте. Всяко зло за добро. За щастие в личния ви живот перспективата е благоприятна. Шансът на Рибите за реализиране на хубави сделки, за успешно провеждане на преговори и за осъществяване на интересуващи ги контакти е особено силен през този ден. Безспорен факт е, че мнозина ще стабилизират позициите си, или ще постигнат значителен успех чрез административна инстанция.