Парите ще потекат като река към ТРИ знака на зодиака през есента на 2022 –


Астролозите прогнозират шикозна есен за представителите на трите съзвездия. И няма значение, че вали дъжд на прозореца, когато големите пари ще текат към тях.

Телец

Реактивните Телци познават само една посока в живота – напред. Но нежеланието да забавят и да погледнат назад понякога им пречеше да избегнат грешките.

Идващата есен обаче неочаквано ще принуди Телците да анализират много от действията си и донякъде да променят мнението си за основните ценности на живота.

В техните решения ще се появи баланс и мъдрост, които преди това им липсваха. И това ще има много положителен ефект върху техните дела и благополучие.

Скорпион

Основната пречка за успеха на представителите на това съзвездие е трудният им характер.

Известната свадливост на Скорпионите често им пречи както в личния живот, така и в кариерата и бизнеса. Въпреки това, когато ангелите пазители играят за вас, вашият отбор винаги излиза от терена като победител.

През есента небето ще разкрие възможностите си над Скорпионите и звездите ще се съберат по такъв начин, че да превърнат този период в истински пробив във финансово отношение за тях.


Водолей

Представителите на този знак са известни с това, че могат да намерят изход от най-трудните ситуации и могат да оцелеят във всякакви, дори и най-критичните условия.

Това създава добър старт за тях, а когато ситуацията се промени към по-добро, Водолеите са в състояние да премахнат лошия късмет и да накарат парите буквално да потекат към тях като река.

А предвид факта, че есента им обещава и подкрепата на Вселената, Водолеите съвсем скоро ще се превърнат в основните претенденти за място под Слънцето.