Хороскоп за 5 септември 2022 г-Втората половина на деня е по-благоприятна. Това е чудесен момент за кратки пътувания –


Първата половина на този ден ще бъде напрегната, особено в личните и бизнес отношения. В романтичния съюз може да липсват емоции и чувства, а в бизнес отношенията, напротив, емоциите могат да попречат на нормалната комуникация и сътрудничество.

През първата половина на този ден новите запознанства, особено от романтичен характер, са нежелателни. Ще забележите, че ще става все по-трудно да изразявате своите симпатии. Също така ще бъде трудно да направите избор. Втората половина на деня е по-благоприятна. Това е чудесен момент за защита на позициите ви в разговори, за речи и кратки пътувания.

Овен

Днес може да срещнете неразбиране на близки, строгост на началниците, студенина на любим човек, както и неверие в собствените си сили. Не трябва да се свързвате с официалните власти: най-вероятно ще ви бъде отказано. Не се препоръчва да започвате нови дела, особено спорове, съдебни спорове, конкуренция. Не е желателно да се подписват дългосрочни споразумения. Вечерта може да имате спешна нужда от пари в брой.

Телец

Сутрин и следобед инициативите ви редовно ще спират. Най-досадни могат да бъдат провалите в тайни дела. Ще бъде възможно да се възстанови редът у дома и на работното място само с цената на безкористни усилия. Днес не е изключено обостряне на хронично заболяване, особено професионално. По-близо до нощта избягвайте умствено и емоционално превъзбуждане, в противен случай ще ви бъде трудно да заспите или сънят ви ще бъде неспокоен.

Близнаци

Днес недостатъците на вашия план за бъдещето ще бъдат по-забележими, отколкото предимствата. Възможно е да се разочаровате от някого, когото сте смятали за свой приятел, или да започнете да гледате по-трезво на любовните отношения. В края на деня ще трябва да се съсредоточите върху практическата страна на живота: например върху цената, която плащате за осъществяването на вашите идеи. По това време нуждата ви от комуникация с членовете на семейството може да се увеличи.

Рак

Време е да изоставим неосъществимите илюзии и да видим нещата в реална светлина. Вместо да оплаквате неуспехите, опитайте се да оцените обективно своите таланти и постижения. Отношенията с хората, които ви интересуват днес, могат да станат по-хладни, но в същото време по-ясни и конструктивни. В края на деня може да чуете роднини или полезно делово предложение от някой от приятелите.

Лъв

Днес не си струва да подавате документи в съда, да защитавате дипломен проект, да започнете пътуване, да отваряте бизнес в чужбина. Във важни начинания помощта на адвокат няма да навреди. Изпълнението на професионалния дълг може да бъде съпроводено с трудности. Може да има липса на пари и комфорт, особено ако сте далеч от дома. В края на деня решаването на текущи материални проблеми може да стане приоритет.

Дева


Днес не трябва да се увличате с пазаруване: има риск да хвърлите пари на вятъра. Ако не можете да устоите на харченето или сте ограничени във времето, направете своя избор внимателно. Дайте приоритет на качеството пред количеството. Най-доброто време за започване е вечерта. Това е най-подходящото време за телефонни разговори, кореспонденция, кратки пътувания, междуградски разговори, търсене на пари или полезна информация.

Везни

Днес може да се сблъскате с ограничения, които подкопават самочувствието ви. Не са изключени трудности в професионалната сфера, усложнения в любовните отношения, разногласия в брачния и семейния живот, финансови и организационни проблеми. По това време не трябва да сключвате споразумения, да избирате професия, да влизате в нова длъжност. Дребните парични проблеми ще бъдат разрешени успешно в края на деня.

Скорпион

Изпълнете дълга си вярно днес, независимо от трудностите. Въпреки това избягвайте претоварванията, които водят до влошаване на благосъстоянието. По-добре е да влезете в диалог и да защитите делото си вечерта. Точно по това време на деня ще имате необходимата сила да спорите, както и доказателства, които могат да убедят опонента ви. Не се карайте с партньора си, по-добре е да обсъдите проблема заедно от различни ъгли.

Стрелец

Днес можете да загубите средства за развитие на творчески проект, да изпитате отчуждение в отношенията с приятели или любим човек. Не се обезсърчавайте, ако планът ви не проработи от първия опит. Може би сте преценили погрешно ситуацията и сте се надявали на късмет напразно. Вечерта се опитайте да се разсеете от глобалните планове. Помислете за малките неща (ежедневие, доходи, хранене, рутинни задължения).

Козирог

Днес рискувате да останете сами в най-неподходящия момент. Възможно е да се сблъскате с критика, отхвърляне, строги инструкции и изисквания, както и липса на свободно време, липса на средства, липса на правилните хора или неща. В края на деня много ограничения ще отпаднат, ситуацията ще се промени във ваша полза. Преди да си легнете, може да ви хрумнат няколко добри идеи наведнъж.

Водолей

Днес не всеки ще е готов да ви помогне. Колегите и роднините не винаги ще бъдат съгласни с вашите принципи. Не очаквайте разбиране от жените, техните чувства и нужди ще противоречат на вашата студена логика. По това време е по-добре да не се занимавате с чужденци, адвокати, представители на правозащитни организации. Деловите преговори може да завършат неуспешно. В края на деня говорете с родителите си.

Риби

Откажете се от ненужни покупки сутрин и следобед: съществува риск да дадете пари за артикул с лошо качество или повреден продукт. Вечерта, напротив, отидете на пазар, по това време можете да направите малки полезни покупки. Преди да купите нещо днес, консултирайте се с други хора (брачен партньор, родители, продавач). Може би някой от близките ви роднини ще ви покани на късна вечеря.