Хороскоп за утре, 5 септември: ДЕВА Съобразявайте се с обстоятелствата. ВЕЗНИ Разгръщат се нови възможности –


ОВЕН
Засилете вниманието
Обръщайте повече внимание на знаците, които ви праща съдбата, детайлите в ежедневието си и се стремете към освобождаване от онези, които ви пречат да живеете свободно и да се развивате пълноценно. Ще бъдете облагодетелствани в стремежа ви да постигнете материална осигуреност за себе си и близките ви.

Днес първата грижа на Овните следна да е ефективната защита от врагове и противници. Около вас напрежението ще е голямо.

ТЕЛЕЦ 
Бъдете внимателни
Не се претоварвайте с работа днес. Отложете ангажиментите си и приемете предложението за разходка на чист въздух. С ведрото  си настроение днес ще радвате всички около вас, но добрите емоции свършват тук. За някой обаче доста напрегнта и изпълнена със сблъсъци, неделя ще създаде грижи при осъществяване на деловите цели. Мнозина от зодията ще бъдат подло и неправомерно нападнати или блокирани от противниците си, с цел провал при реализиране на целите.

БЛИЗНАЦИ
Ярки проблеми
Вие избирате, но не забравяйте, че от вас се изисква твърдост, затова не се отпускайте. Преценете внимателно шансовете си, и ако има такива действайте безотказно. Ще получите компенсации за времето и положените усилия през последните дни. Много трудна неделя се очертава и за Близнаците. през която обаче доста от родените в зодията  ще бъдат напълно убедени в успешната реализация на целите са.

РАК
Действайте правомерно по целите си
Незаинтересоваността ви по въпрос, стоял встрани от вниманието ви, ще излезе на дневен ред. Постарайте се да оценявате повече подкрепата, която получавате. Ако представителите на Рак не се ориентират към правомерни действия за реализацията на целите си, сполуката в неделя е съмнителна, независимо, че мнозина ще демонстрират завидна и вдъхваща надежди хитрост. Вероятността за успех е много по-голяма ако проявите честност.

ЛЪВ
Избягвайте кавгите
Днес не е изключено да настъпи коренно противоположен развой на делата ви, но това няма да доведе до негативни последици. Спокойно обмисляйте плановете си и бъдете толерантни към околните. Явно е, че високото напрежение характерно за различните нива на обществени взаимоотношения, ще засегне и представителите на Лъв. Късметът ви е доста силен, но е съмнително, че ще проработи за сполуката ви ако решите да проправяте пътя си чрез кавги.

ДЕВА 
Съобразявайте се с обстоятелствата
Добре би се отразило на взаимоотношенията ви с партньора подарък или друг мил жест на внимание. Мотивирани сте да започнете нещо ново и с конкретни действия ще се заемете с реализацията му. Тенденцията за сполучлива изява и удовлетворителни постижения продължава да се разгръща при Девите, но и противодействащите влияния не са слаби. Изискването към родените в знака за сдържаност  е дебело подчертано от Съдбовните фастори днес.


ВЕЗНИ
Разгръщат се нови възможности
Постепенно намирате верния изход от заплетена ситуация. От там нататък едва ли ще има нещо, което да ви спре. Следвайте вътрешния си глас, като не пренебрегвате разума си. Обстоятелствата бързо се променят, а енергичността, с която действат Везните, гарантира преодоляването на външните пречки и несгоди. Денят не може да се определи като спокоен, но ще е успешен. Започва разгръщането на една тенденция, която разкрива силен шанс за успех.

СКОРПИОН
Нервна превъзбуда
Проявите ви днес биха могли да бъдат истински постижения, ако имаха спортен характер. Не омаловажавайте хората, които крачат редом до вас, предлагайки помощта си безусловно. Неделя ще е много нервна и напрегнта за Скорпионите. Не ви липсват надежди за осъществяване на намеренията, както и силен шанс за успех, който ще бъде реално потвърден за мнозина от зодията. Контактите в обществените среди не са препоръчинелни. Пазете се от подли удари.

СТРЕЛЕЦ
Насочете вниманието си към бъдещето
Някои от представителите на знака действат прекалено хаотично днес и това може да им коства немалко неприятности. Възможни са затруднения в общуването, но бързо ще влезнете в общия тон и ще подобрите отношението си към детайлите. Силният шанс на Стрелците е подчертан, но днес той не засяга конкретни делови задачи и професионалното им изпълнение. Предстоят изменения, които явно ще разширят шанса ви за бъдещето.

КОЗИРОГ
Пазете се от злосторници
Търсейки разбиране по проблем, който ви тревожи, ще срещнете морална и финансова подкрепа. Общителността ви ще надделее и ще избегнете недоразуменията. Първото, и най-важно предупреждение към Козирозите е – пазете се от зли и коварно действащи човеци, каквито вероятно не е изключено да се намерят и сред тези от най-близкото външно обкръжение. Плановете, засягащи обществените ви позиции ще  имат развитие най-рано след две седмици.

ВОДОЛЕЙ 
Овладейте напрежението
Денят ще даде импулс на творческото начало у вас. В никакъв случай не взимайте присърце претенциите на роднините. Налага се да свършите поизостаналите задачи от изминал ден точно днес. При Водолеите се наблюдава засилена активност, но и липса на внимание поради повишена нервност. Трудно ще е да се освободите от последната, но никак няма да е лошо ако успеете да я потиснете. Това ще ви позволи да действате по-ефиктивно и да осъществите целите си за деня.

РИБИ 
Проявете честност
Ще бъдете натоварени с доста работа и има реална опасност да не се справите. Помислете как най-полезно да разпределите времето си. Следвайки събитията и с прагматичен подход ще осъществявате целите си. Неделя носи силни надежди за успех, но не лошо да коригирате предварителните си намерения за начините на действия. Това се налага за онези, които възнамеряват да си послужат с измама или някакъв вид нечестност.