Хороскоп за утре 24 юли РИБИ Осезателен успех, ВОДОЛЕЙ Професионален и материален успех –


ОВЕН
Ярко неприятен ден
Добронамерени сте към идеите на околните и ще положите усилия, за да удовлетворите очакванията им. Изключително напрегнат и крайно неприятен ден, характерен с големи неудобства в делово отношения, трудно решими проблеми и много непочтеност при реализация на целите.

Пазете се от неочаквани удари, интриги, коварни измами и заблуди, съчетани с безогледни действия.

ТЕЛЕЦ
Пълна реализация
Предстои ви напрегнат работен ден, но вие сте твърдо решени да се справите с всичките му предизвикателства. Днес съдбовното въздействие активира негативна изразност у голям брой хора родени в различни знаци, но при Телците това влияние е силно ограничено и ще решат успешно въпросите, по които ще действат. Реализацията на целите ви – включително най-важните от тях е извън съмнение.

БЛИЗНАЦИ
Пазете се от измамници
Настроението ви днес е чудесно, което е предпоставка за динамичен и ползотворен ден. Близнаците, които възнамеряват да осъществят целите си през този ден следва да демонстрират голяма активност в сферите на техните интереси.В противен случай  няма гаранция за успех. Бъдете нащрек в деловите среди, за да не станете жертви на съблазнителните предложения на измамници.

РАК
Внимавайте!
Може би някои от вас прекаляват с критичността си към околните днес и рискувате да засегнете неоснователно някой, на когото държите. Денят ще е много напрегнат и неприятен, и може да предизвика ярки неприятности на Раците. Трябва да са особено внимателни в службата си. Не влизайте в конфликти и се пазете да не бъдете подведени за участие в нещо неправомерно, защото  незабавно ще последват огромни неприятности.

ЛЪВ
Пазете се от вражески атаки
Няма причини да не осъществите всичко запланувано за деня, а и близките ви хора ще ви съдействат по всякакъв начин. Повишеното внимание с цел предпазване от атакуващи врагове и зли човеци е задължително през този ден за Лъвовете. Пазете се, защото срещу вас ще се действа коварно, което м повечето случаи е плод на администрация или на високостоящ човек, разполагащ с изразителна власт и мощ.

ДЕВА
Неудобен ден за важни дела
Ще изживеете деня си в добро настроение и свежи емоции. За да не се окажете в крайно неприятната позиция на измамени в очакванията си за поемането на желана работа или взаимодействие с някого, днес не се ангажирайте с подобни контакти. По принцип такава реализация е възможна,но не се опитвайте точно днес да придвижите въпроса напред.


ВЕЗНИ
Напрегнат и неползотворен ден
Бъдете готови за дълги и трудни преговори или пък ангажименти, при които ще трябва да положите много усилия за да постигнете, това към което се стремите. През този ден и за Везните се очертава сблъсък с големи трудности, които едва ли ще бъдете в състояние да преодолеете. Не упорствайте на Съдбата, и не се опитвайте да промените нещата. Настоявате ли, продължение в развитието ще има под формата на измама, която най-често е парична.

СКОРПИОН
Служебни проблеми
Работата ви днес ще е свързана с множество срещи, които ще бъдат ползотворни, но може да ви се сторят изтощителни. За голяма част от Скорпионите са характерни проблеми от здравословно естество, или такива от делови порядък. Не влизайте в единоборство с началници в службата. Това не е печеливш ход. Онези, които имат намерение да реализират целите си ще успеят, но за момента да не бързат.

СТРЕЛЕЦ
Владейте се
Предизвикателства и изкушения от различен характер ще ви поставят във фокуса на вниманието. Твърде сполучлив ден, който ясно показва, че желаещите да сменят работата си или да реализират друга цел, ще осъществят намеренията си. В момента за всички Стрелци е важно да действат стратегически, без да се опасяват от загуба на време. Яркият ви проблем днес е владеенето но нервите.

КОЗИРОГ
Сполука
Интересът ви към някой, който ви връща в спомените не намалява, а става все по-силен. Делничното всекидневие е напрегнато и често носи неочаквани изненади. Наличието им е доловимо и през този ден, но ще успеете да се предпазите от хората, които искат да ви преградят пътя или да ви навредят. Сполуката в деловите среди е сигурна. Често чрез влиятелна подкрепа.

ВОДОЛЕЙ
Професионален и материален успех
Недобросъвестното отношение на ваш партньор може значително да затрудни работата ви. Събота е характерна с материален или финансов успех за Водолеите, като това определение съвсем не изчерпва потенциалните възможности за деня. Особено продуктивни ще са контактите в обществените среди, които предоставят възможности за смяна на работата или за поемане на нови функции.

РИБИ
Осезателен успех
Шансовете за успех в избраната от вас област са много големи днес. У мнозина от Рибите нервността е засилена поради разпространяването на клюки по техен адрес. В тази връзка влиятелен човек може да спре реализацията на ваша цел. Това ще е епизодично. По принцип денят е доста хубав и без съмнение ще ви зарадва с много добре материални постижения.