Ако сте Овен, Лъв и Стрелец, събота ще бъде един интересен ден, Телец, Дева или Козирог важен разговор –


Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, събота може да бъде един интересен ден за вас, стига да знаете какво точно искате да постигнете днес и дали това е възможно. Това ще бъде благоприятен ден за работа свързана с ремонти и подобрения в дома ви, за работа в стопанство, което притежавате или за собствен бизнес. Една неочаквана новина може да ви накара да проведете няколко неотложни телефонни разговора. Родените под знака на Овен днес внимателно да пазят личните си вещи и информация, която е ваша лична или професионална тайна. За родените под знак ана Лъв днес ще бъде добре да се  срещнете с повече и с най-различни хора. Това е ден, в който може да срещнете любовта, да получите ценна информация, да се обогатите с някакви знания.

При родените под знака на Стрелец днес има опасност от грешки, инциденти, недоразумения.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в събота ще имате среща или разговор, където ще обсъждате ваши финансови интереси и планове. През този ден определени събития могат да ви върнат към преживявания от миналото ви. Днес избягвайте напрежение, защото този ден ще ви даде шансове или възможности за развитие. Всичко ще зависи от това накъде насочвате енергията и вниманието си. Ако сте родени под знака на Телец днес ще се вълнувате за всяко нещо и по много емоционален начин. Днес трудно ще разбирате дори собствените си действия и решения. При родените под знака на Дева, днес малките доходи ще имат важно или специално значение. Настъпило е време, в което трябва да цените малките победи или успехи. Родените под знак ана Козирог ще имат ден за развитие на нови или стари приятелства, за среща на нова любов или за възраждане на стара такава.


Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в събота с много търпение и практичност в решения и действия ще може да постигнете резултати и успехи. Важна роля в действията ви днес ще има умението ви правилно да организирате задачите си според тяхната важност. През този ден избягвайте конфликти с хора, които много емоционално ще приемат вашите думи и трудно ще забравят преживяното.  Ако сте родени под знака на Близнаци, днес няма да сте активни или амбициозни, но деня ще си има свеото добро развитие за вас. Ако сте родени под знака на Везни, днес семейството ви ще има нужда от вашето внимание, от ангажирането ви с определени задачи или срещи. Родените под знака на Водолей днес може да действат по-смело във финансовите си дела.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в събота ще сте по-натоварени със задачи в дома си или с хора от роднинския си кръг, към които ще имате някакви отговорности или задължения. Щастието и хармонията в семейството ви днес в голяма степен ще зависят от вас, вашето настроение и действия. Разбира се, в този ден могат да възникнат някакви ограничения, поради различни обстоятелства. Важни за успеха ви днес ще са последователността в задачите, които имате да изпълните. Това не е тежък ден, стига да организирате добре деня си. Това ще бъде благоприятен ден за сключване на брак и за организиране на семейни събития. Ако сте родени под знака на Рак, днес неочаквана промяна в семейството или в кръга ви от приятели или роднини, може да бъде причина за стресова ситуация. Ако сте родени под знака на Скорпион, днес внимание ще изискат отношенията ви с жени. Родените под знак ана Риби днес ще трябва да внимават при покупка на стоки за дома или при избор на подарък.