Ако сте Рак, Скорпион и Риби, петък за вас ще бъде ден на промени, Близнаци, Везни и Водолей бъдете активни –Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в петък ще имате неотложен ангажимент свързан със семейството или с роднина, който ще изиска посещение в някаква инстанция, пътуване или контакти с хора от друго населено място. Това ще бъде благоприятен ден за работа, особено ако тя е свързана с транспорт, туризъм, комуникации, развлечение и други подобни. Родените под знака на Овен могат да очакват един интересен, с неочаквани събития ден. Родените под знака на Лъв днес цялата ви енергия трябва да бъде вложена във вашата работа или бизнес, както и в спешните задачи, които не бива да бъдат отлагани. Родените под знака на Стрелец, петък ще бъде добър ден за пътуване, за развитие на важни лични или професионални (политически) отношения с хора отблизо и далеч.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в петък ще имате преживявания с хора, с които може да коментирате ваши спомени от миналото си или различни преживявания със стари познати. Днес може да се зарадвате на личен успех на ваши приятели. Въпреки доброто ви настроение и развитието на благоприятни събития, в петък един човек около вас ще търси за какво да се заяжда или да ви създава неприятности. Най-доброто, което можете да направите, е да игнорирате действията на този човек. В петък родените под знака на Телец ще имат доста задачи в дома си, така че не разпилявайте времето си със срещи и забавления, които могат да почакат. Родените под знака на Дева днес ще имат добър ден за планове и задачи от финансов характер. Внимавайте обаче с разходите си. За родените под знака на Козирог, петък ще бъде ден идващ с различни изненади, които могат да променят вашия живот или живота на близък човек.


Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в петък бъдете активни и не се затваряйте в дома си или в личните си проблеми. Днес ще бъде важно да имате социален живот и да намерите различни форми за приятно прекарване на свободното време. Днес комуникацията или срещите, които ще имате ще ви донесат позитивно настроение или очакване за развитие на важни събития в близко бъдеще. Мнозина ще се зарадват на пари в дома си, които няма да бъдат изненада. За родените под знака на Близнаци, днес ще бъде важно да не допускат някой да ви манипулира. Не се прехласвайте от обещания или предложения за печалби и богатство. Ако сте родени под знака на Везни днес ще ви бъде трудно да контролирате емоциите си. Ако ви се плаче, поплачете си, за да изчистите душата и тялото си от негативната енергия, която се е събрала вътре във вас. Родените под знака на Водолей ще имат ден, в който може да се поглезите с покупки лично за вас или за близките ви хора, да уредите важен документ свързан с имот или собственост, която притежавате.
Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, петък за вас ще бъде ден на промени, които могат да ви направят несигурни, неспокойни. Разнообразието на събитията днес ще има връзка с пътуване или с хора от различни градове и държави. Този ден идва в живота ви с нови шансове, стига обаче да имате достатъчно свобода да ги реализирате и дали сте готови да започнете нещо ново в живота си. Този ден не носи много задължения и отговорности. Ще търсите контакти с хора, от които може да научите нещо, които могат да ви помогнат с нещо, и които имат някакво значение в живота ви. Родените под знака на Рак ще бъде добре днес да обърнат по-голямо внимание на външния си вид. Постарайте се да бъдете усмихнати и чаровни. Напрежение в една приятелска връзка няма да ви изненада. Ако сте родени под знака на Скорпион петък ще бъде един благоприятен ден за любовни или интимни преживявания, за романтична кореспонденция с партньор, който живее в друг дом или в друго населено място. Родените под знака на Риби ще имат специален ден, затова приемете сериозно и отговорно това, което ви се дава.