Транзит на Марс в Телец: Голям успех очаква тези 3 зодии! –


Марс е свързан с Венера и се опитва да изпълни всички нейни желания по отношение на любовта, материалното състояние и удоволствието. Това обаче не означава, че трябва да очакваме твърде много, защото Марс е бавен, а Венера е планетата на действието. Така през следващия период действието няма да липсва, но ще е бавно и градивно.

Освен това астролозите ви съветват, че можете да постигнете големи неща само когато намерите общ език с другите – в лични и бизнес отношения. Енергията на Марс ни подтиква към действие, дава ни сили и ни кара да правим това, което отдавна мислим.

Транзитът на Марс в Телец ще е най-благоприятен за представителите на знаците Телец, Дева и Козирог. През следващия период те ще бъдат активни, динамични, пълни с вдъхновение и готови за големи постижения. Препятствията, които ще срещнат, могат да бъдат малки и незначителни и лесно ще се справят с тях.


Продуктивен ще бъде периодът и за представителите на Рак и Риби. За тях ключовият елемент, който ще им помогне да постигнат целите си, ще бъде работата в екип. Възможно е да си намерят работа, която да им носи стабилни доходи.

От друга страна, периодът ще бъде по-труден за представителите на зодия Скорпион. Те ще трябва постоянно да се справят с инакомислещите, а това може да означава конфликти, спорове и разногласия.

Представителите на знаците Лъв и Водолей ще трябва да се потрудят, докато другите си почиват.

Представителите на Овен, Близнаци, Везни и Стрелец ще вземат мъдри решения под влиянието на Марс и това ще допринесе да се почувстват господари на живота си.