Какво съветват звездите всяка зодия днес: ВЕЗНИ – моментът не е подходящ за промени! ВОДОЛЕЙ – пазете се от интриги в екипа –


Краят на работната седмица е време за довършване на започнатото и подготовка за заслужен отдих през уикенда. Упоритостта днес може да ви изиграе лоша шега – намерете си по-добър съюзник! Ето и конкретен съвет от звездите към всяка зодия днес:

Овен

Овните скоро ще намерят по-добро решение за служебни и бизнес въпроси, част от знака отиват на ново място и там ги оценяват високо.

Телец

Телците едва ли ще споделят грижите си и ще се съветват с много от околните, верните приятели стигат.

Следвайте принципите си.

Близнаци

Ако сте търпеливи, ще уловите подходящ момент за изпълнение на идеите си, за които сега не намирате съюзници, спонсори. Приключите ли работа, ще се види кой е прав.

Рак

Ако помислите сериозно, не си струва да разваляте отношения с близки и познати, нещата вървят долу-горе добре, не е нужно и да се изтъквате пред другите, и те си имат положителни качества.

Лъв

Днес е добре да бъдете по-гъвкави, когато прокарвате идеите си за работа, сигурни сте в плана си. И все пак Лъвовете да внимават, от упоритост може да подценят факти.


Дева

Девите да не подценяват и служебните задачи, колеги и партньори се безпокоят заради някакви пречки, обсъждат отношения в екипа. Ще направите нужното да защитите своите интереси.

Везни

Везните се притесняват за финанси, склонни са да сменят дейност, екип, но моментът не е подходящ. Други отдавна искат да уредят лични неща.

Скорпион 

Все пак Скорпионите трябва да внимават да не се преуморят, в редица случаи трудно ще съчетават различните ангажименти. Може да ви дойде по-напрегнато.

Стрелец

Приятели и близки ги теглят насам-натам, искат услуги, съветват ги и даже се сърдят, че не слушат, а Стрелците си знаят своето.

Козирог

Хубаво би било, ако Козирозите могат да си планират по-свободно задълженията, но в доста случаи времето им зависи от други хора, искат да привлекат по-голям екип за изпълнение на идеите си.

Водолей

Има риск на едни от знака да им навредят интригите в екипа, други не могат да забравят стари спорове и съперничества. По-добре си вършите работата.

Риби

За някои от знака причината е в пропуските, други обаче дразнят околните с амбиции, които не са съвсем реалистични днес. Бъдете взискателни към изяви.