ТРИ зодиакални знака, за които юли 2022 г. ще бъде Златен месец! –


ОВЕН

Овен, този месец може да се разкъсвате между желанието да свършите страхотна работа и желанието да се освободите. Тъй като имате цял месец, за да съвместите тези две желания, можете да го направите успешно.

Юли ще ви донесе идеята за „избор“. Правенето на правилния избор обаче няма да е лесно. Нещо в теб иска да избяга от почти всичко. Дръж се. Заложете на истинска почивка, а не просто почивен ден. Подарете си това удоволствие, защото имате толкова нужда от него.

ТЕЛЕЦ

Юли означава само забавление за вас. Препоръчително е обаче да се въздържате от големи разходи, тъй като може да се окажете в дългове.

Но не позволявайте на мислите ви да ви спират да се забавлявате добре; не се тревожете твърде много за бъдещето; настоящите ви моменти са в добра форма. Този месец ще видите и подобрения в любовния си живот.

БЛИЗНАЦИ

Юли ще ви донесе празници и обновление. Това е месецът, в който сериозно ще се замислите да промените живота си. Ще постигнете големи успехи в творчеството и ще получите похвала за работата си. Може да срещнете някои проблеми с комуникацията, тъй като няма да бъдете напълно разбрани на работа.

РAK

Ще поемете последните лъчи на Слънцето в Рак, което много ви отива. Този месец ще отиде до завършването на проект, който ще ви позволи да си вземете почивка. Венера ще влезе в Рак на 18 юли, което може да ви накара да се чувствате много влюбени.

Романтиката определено ще бъде във вашия график към края на месеца. С наближаването на Слънцето към тазгодишния период на Лъв, ще се почувствате заредени и готови за нов проект. Творческите ви сокове са в страхотна форма, Рак.

ЛЪВ

Този месец имаш какво да празнуваш, Лъв, тъй като ще се почувстваш мощен и личната ти харизма ще те накара да се почувстваш като най-привлекателния човек наоколо. Към края на месеца ще имате Новолуние в Лъв.

Може да ви се струва, че всички дни водят до този ден, просто защото през целия месец ще работите за постигане на целта, а целта ще бъде постигната на 28 юли. През юли 2022 г.

 

никога няма да бъдете сами и вашите спътници ще бъдат любящи, внимателни и състрадателни.

ДЕВА

Юли ще ви донесе, Дева, изпитание, тъй като ще се изисква търпение в огромни дози. Какъв е проблемът? работа.  Да приемем, че не можете да загубите от поглед наградата – свободно време и добре обмислен план за забавление и отдих. В този случай не можете да загубите главата си, поддържайки ситуацията на работното място.

Сериозно обаче, нещо не е наред с работата ти, Дева. През този месец ще трябва да се оправяте сами. Направи го. Не се поддавайте на натиск.

ВЕЗНИ


Толкова голяма част от вашата добра, упорита работа ще даде плод през юли, тъй като вие сте един от ярките примери за това как транзитите могат да лекуват сърдечно заболяване. Този месец самолюбието, което не ви беше лесно, побеждава. Уви, тази година получихте толкова много житейски уроци, че сте готови да отстоявате себе си и да се изправите.

Въпреки че по принцип сте нетърпелив човек, ще се чувствате много по-спокойно около неприятни хора, когато осъзнаете способността си да напуснете, когато е необходимо. (Това е любов към себе си!).

СКОРПИОН

През юли трябва да се овладеете, но тук-там изпадате в неприятности, защото не сте от хората, които се предават. По това време вие ​​укрепвате вярванията си; знаете кой сте и какво искате и въпреки че може да изглеждате като нахален сноб, знаете, че вашите намерения са добри и достойни за уважение.

Ето какво ще ви донесе юли в изобилие: самоуважение. Ако разчитате на себе си, за да постигнете нещо важно, тогава поне знаете, че то ще бъде изпълнено до края.

СТРЕЛЕЦ

Влизате в юли със спокойно Слънце в Рак. Докато Слънцето в Лъв изгрее на 23-ти, вие ще сте толкова излекувани и готови, че до средата на месеца ще се почувствате като ракета с творческа енергия.

Това е страхотен месец за вас по отношение на лични постижения. Не почивате на творческите си начинания и нищо не ви прави по-щастливи от възможността да прекарате време в проект. Този месец работите усилено и печелите още повече.

КОЗИРОГ

С пълнолунието във вашия зодиакален знак на 13 юли ще сте готови да започнете нещо ново в живота си, а ние говорим за „голямо надграждане“. Може би не сте имали смелостта преди. Този месец обаче ще ви даде увереността да оставите старата ситуация зад себе си, за да можете да се движите свободно в бъдещето без никакъв багаж.

За съжаление това може да означава, че трябва да се разделите с някого, но не е тъжно, ако този човек ви е наранил. Бъдете силни и бъдете себе си. Постъпваш правилно, Козирог.

ВОДОЛЕЙ

През по-голямата част от месеца ще работите с енергията на Хирон. В известен смисъл това е вашата силна страна; винаги сте отворени за изцеление и сте един от тези, които активно се занимават с подобряване на вашето психическо и емоционално състояние. Искате да се лекувате и да се развивате и през юли 2022 г. ще положите много усилия и за двете.

Вие ще бъдете на път да създадете нещо толкова специално и вълшебно, че сърцето и душата ви ще бъдат освободени.

РИБИ

Въпреки че Плутон е ретрограден през целия месец, ще почувствате притегляне, както и нужда да се бунтувате срещу всичко, което изглежда, че тегли. Този месец бързо ще изчистите ума си. Ако нещо няма смисъл, разберете защо или го оставете.

Нямате време или търпение за неща, които убиват напредъка ви. Юли съществува като препятствие, което трябва успешно да прескочите.