Никол Станкулова тотално промени лицето си с корекции – вижте разликите (Снимки)


Защо ще е нужно на всепризната красавица като синоптичката на Нова тв Никол Станкувала да коригира каквото и да е по себе си? Факт е обаче, че ако сравним снимки на Станкулова от преди 10-тина години и сега, разликите са видими . Вярно, направени много естетично, но все пак лицето на моделката е променено до неузнаваемост.

Никол Станкулова преди

На „старите“ снимки лицето на красавицата е меко заоблено, дори бихме могли да го наречем закръглено.

Устните й все още са в „натуралната“ си форма.

От последните кадри е видно, че Никол се е сдобила с нов контур на лицето , който се постига с дерматологична процедура чрез инжекционна терапия с дермални филъри. Лицето на Никол наистина изглежда променено и последователите й в социалните мрежи също се запитаха какво си е правила.

Никол Станкулова корекции


„С течение на времето в контурите на лицето се появяват промени. Наред с появата на бръчките се наблюдава и загуба на част от мастната и костната тъкан, което води до видими разлики във външния вид. Корекциите се правят чрез инжекционни процедури, които са комбинация от подходящи филъри (хиалуронови или биостимулиращи). Благодарение на тях може да се преоформи лицевият овал и да се моделира брадичката и долната челюстна линия, както и да се възстанови обемът в определени селектирани зони. Предимствата на тези процедури, освен че няма оперативна намеса, са, че са краткотрайни като продължителност и носят дългосрочни резултати“ – разкрива дерматолог.

Станкулова лице

Синоптичката, която стана известна с естествената си хубост и ведро излъчване, сега се е увлякла с корекциите. Никол първо си сложи значително по-големи и издути устни, които твърди, че са си нейни, но истината лъсва, когато се видят по-стари снимки на моделката. Станкулова си сложи и малко силикон след раждането на дъщеря си Теа. Красавицата се оплаква, че след кърменето са й изчезнали и малкото гърди, които е имала.

В края на миналата година, когато роди втората си дъщеря – Андреа, тя продължи с разкрасителните процедури. Синоптичката отново си оформи устните с хиалуронова киселина и си направи скули, има и филъри, а последната й корекция е оформянето на лицето, което изглежда още по-ръбато, отколкото е по принцип.