Той е най-красивия хирург в света (на 4 часа от София)


Василий Вуйович попадна в центъра на медийното внимание, когато световните медии написаха за него, че е най-красивия хирург в света.

Този белградчанин, който живее и работи в сръбската столица, специализира в реконструктивна и естетична хирургия , а красотата и изваяното му тяло очароват жените.

Той има над 200 000 последователи в Instagram и докато представителките на нежния пол си фантазират за него, мъжете искат да изглеждат като него.

 

 

Василий ВуйовичКогато погледнете профила му в Instagram, ще видите, че дамите са готови да режат вените си за него.

Сред неговите произведения са – оперирани носове, устни и дупе, ще видите шепа негови снимки от фитнес залата, от туризъм…

А коментарите на ентусиазирани жени стават все по-чести всеки ден.

Най-красивият хирург„Най-красивият лекар на света“, „Винаги съм мечтала, че ще бъдеш мой“, „Разтопяваш сърцето ми“, са само част от хилядите коментари, които могат да се намерят под снимките му.

„ Човек трябва да се научи да се справя с това, трябва да устои на изкушенията “, споделя Василий, който за разочарование на фенките си има жена и син.


Според един от най-известните таблоиди в света – „Дейли мейл“, интересът на жени към него е не само от Сърбия, но и от цял свят.

„Постоянно ми изпращат комплименти, прилични и неприлични оферти в социалните мрежи. Предлагат ми се като съпруги, любовници, приятелки, съгласни са на каквато и да е „функция“, само за да са близо до мен“, споделя той.

Въпреки че Василие се занимава с козметична хирургия и красотата на другите зависи от ръцете му, този белградчанин казва, че външният му вид не е от решаващо значение за противоположния пол.

„Не харесвам агресивните момичета, а тези, които са интересни, забавни и имат чувство за хумор. Физическият външен вид не е важен. Красотата е в очите на мъжа, който гледа момиче. Затова за мен е важно че тя е красива за мен“, каза той.

Докторът смята, че козметичната хирургия е много повече от силикон и разкрасяване на хората, въпреки че жените често показват гърдите му заради това.

Сръбски хирург„Пластичната хирургия е широка област, това е предимно реконструктивна хирургия, която се извършва, когато хората имат определени аномалии, липсват части от тялото, имат големи изгаряния или рак на кожата“, казва лекарят, който веднъж разкри, че винаги е знаел, че ще се справи с тази професия.