Хороскоп на Павел Глоба за следващата седмица-Овен Седмицата ще да донесе шеметни победи и поводи –


Овен

Седмицата ще да донесе шеметни победи и поводи за тъга няма да има. Може би това, което изглежда като пречка за другите, няма да ви е трудно да заобиколите. Благоприятни дни са петък и неделя.

Можете да търсите източници на допълнителен доход, но трябва внимателно да проучите условията. Може да се наложи да преосмислите предишните си договорености на работното място. Отношенията с колеги и началници може да се нуждаят от рестартиране.

В случай на несъгласие със „сродната душа“, не се опитвайте да настоявате сами, откажете се от ролята на командир. Може да се наложи да направите отстъпки, за да запазите основното. Четвъртък е неблагоприятен ден, в събота са възможни дребни неприятности.

Споделяйте много внимателно информация за личния си живот, има риск да попаднете в неприятна ситуация. Ако имате възможност да отидете на гости, не отказвайте да се срещнете с приятели и роднини.

Лъв

Ако седмицата не „обеща“ успех в кариерата на други знаци, Лъвовете могат да разчитат на успех, особено в нов бизнес. Ако сте обмисляли да смените работата си или да опитате ръката си в нова работа, сега е моментът да действате. Понеделник и вторник са особено подходящи за действие. Отхвърлете съмненията, не се отказвайте от шанса да подобрите финансовото си състояние и се заемете с интересен бизнес. Можете да покажете високи резултати, дори ако ви липсват 1-2 умения за нов бизнес.

Въпреки примамливите перспективи на седмицата, си струва да се откаже от разкриването. Също така има голяма вероятност да възникнат трудни ситуации, които ще изглеждат неразрешими. Важно е да запомните, че ако не можете да намерите изход, тогава никой друг не може да го направи. Петък и събота ще бъдат неблагоприятни дни.

По-добре е да се съсредоточите върху важни въпроси и кариера и да преместите дребните ремонти и общото почистване до края на месеца. Плановете ви може да се провалят, но в крайна сметка всичко трябва да се получи.

Самотните лъвове трябва да общуват повече, да не отказват да общуват и да ходят на срещи. Тези, които са създали семейство, трябва да прекарват цялото си свободно време с избрания. Отидете на природата заедно в неделя, това пътуване ще даде незабравимо преживяване.

Стрелец

Тази седмица, по отношение на работата, ще бъде успешна само за тези, които преподават. Отношенията с колегите на работното място могат да бъдат напрегнати, а бизнес преговорите и общуването с бизнес партньори също могат да бъдат неблагоприятни. У дома има голяма вероятност от аварии, нещо от водоснабдителната система ще се провали. Тези проблеми не могат да бъдат решени бързо. Вторник може да бъде неблагоприятен ден, неделя също е по-добре да прекарате у дома.

В личния живот са възможни изненади. Въпреки трудностите, романтичните връзки ще дадат силни емоции. Ако романтиката продължава от известно време, тогава точно сега можете да преминете към следващото ниво или дори да решите да предприемете сериозна стъпка. Благоприятни дни са петък и събота.

Обърнете внимание на по-възрастните роднини. Те се нуждаят от вашето участие и могат да използват молба за помощ като извинение за среща. Бъдете снизходителни към недостатъците на избраника си.

Рак

Ще имате уникална възможност да отпразнувате своята лична Нова година. Всички събития от последните месеци послужиха само като подготовка за началото на сериозни промени. От момента, в който Слънцето е във вашия знак, нов етап от живота ще започне да набира скорост.

Преди да е дошло времето за действие, си струва да дадете приоритет. Понеделник може да бъде труден ден, не влизайте в емоционални спорове. Дори и най-малкият пропуск може да доведе до сериозни последици. Обмислете всяка стъпка, която предприемате, всяко решение, което вземете, и бъдете готови да защитите възгледите си.

Краят на седмицата ще бъде благоприятен, по това време си струва да планирате всичко важно. Склонни сте да предявявате прекомерни изисквания към хората. Сега подобна тактика може да навреди на отношенията с любим човек. Ако не можете да предложите компромис, тогава поне не обиждайте любим човек. Опитайте се да останете в списъка за пазаруване, когато пазарувате.

Риби

Въпреки факта, че понеделник не е най-благоприятният ден тази седмица, някои представители на знака ще успеят. Постиженията ще бъдат свързани с работа или нови за проекта. От 12 юни може да има впечатление за подем на бизнеса, но постепенно възходящото движение може да се забави. Това е влиянието на Юпитер, не се упреквайте, че сте спрели и се подхлъзнали. Ръководството ще се опита да ви контролира строго, опитайте се да не забелязвате натиска. В средата на седмицата ще можете да отместите важни неща.

За финансовия сектор влиянието на планетите е положително, но твърде много задачи ги чакат. Повечето от енергията ви се изразходва за намиране на начини за решаването им, за анализиране на нови идеи. Вашите планове може да се променят след появата на някаква информация или документ. Също така има голяма вероятност от забавяне на получаването на пари, документи и колети.

Мислите ви ще бъдат заети с изпълнение на задължения към банки или плащане на сметки за комунални услуги. Някакво събитие ще приключи тази седмица, все още нямате представа каква може да бъде развръзката на тази история. Благоприятен ден ще бъде събота, неблагоприятен – неделя.

В отношенията с любим човек не се очакват проблеми. Опитайте се да прекарате няколко часа сами, това ще ви помогне да отвлечете вниманието от рутината. Намирането на баланс между работа и семейство ще бъде трудно. Ако можете да устоите на кавги и упреци, в отношенията ще царува мир. Приятелите може да се опитат да ви въвлекат в разправа, нямате нужда от конфликт на някой друг, не бива да губите енергията си за това.

Скорпион

Тази седмица ще имате нужда от максимална концентрация в работата. При изпълнение на служебните си задължения трябва да се уверите, че подчинените ви не ви разочароват. Настроението на някои колеги може изобщо да не работи. Може да проведете разговор с човек, който ще се обърне към вас за помощ при решаването на сериозни проблеми. Ако това е вашият любим човек, тогава трябва да се задълбочите в детайлите. Вашият остър интерес само ще укрепи връзката.

На работа ще има много разнообразни събития, новини, свързани с колеги. Ако възникне сериозна ситуация с много променливи, не бързайте да действате незабавно, някои важни подробности ще бъдат разкрити след няколко дни. По-добре е да отложите решението за последното десетилетие на месеца.

Не трябва да участвате в емоционални дискусии на работни моменти, споровете могат да прераснат в банален конфликт. Благоприятни дни са четвъртък и петък. В събота внимавайте. Възможни са повреди на оборудването, преди да предадете артикула за ремонт, проверете отзивите за сервиза.

Самотните Скорпиони трябва да бъдат повече в обществото, без да се отказват от срещи и общуване. Чудесен начин да се откроите е ярко изображение или нова прическа.


Въздушни знаци

Близнаци

Седмицата ще бъде натоварена, ще има реален шанс за решаване на важни проблеми. В понеделник трябва да се внимава особено, възможни са досадни грешки, които трудно ще се поправят. Освен това има голяма вероятност те да се опитат да ви измамят.

От вторник започнете да бъдете активни, поемете инициативата, не се страхувайте да стартирате сериозни проекти. Ръководството няма да пренебрегне вашите постижения, може би материални награди. Щастливите дни ще бъдат вторник и четвъртък, а съботата може да е най-благоприятна. През уикенда можете да получите добри новини.

Ако ще решавате финансови проблеми, не обсъждайте плановете си с никого. Не се учудвайте, ако изведнъж се появи желанието да „запуснете всичко и да отидете накъдето ви погледнат“. Такова пътуване наистина ще бъде полезно, вижте колко е осъществимо във вашата ситуация. Много „далечни страни“ все още не са налични, отидете на природата през уикенда. Моля, имайте предвид, че в петък трябва да бъдете внимателни в транспорта. Вторият неблагоприятен ден ще бъде неделя. Не влизайте в безсмислени спорове със семейството си, дребна кавга може да се превърне в продължителна конфронтация.

Везни

Мотото на тази седмица е комуникация. Откровеният разговор с дете може да бъде особено полезен, можете да намерите прекрасен изход от трудна ситуация. Също тази седмица може да има запомнящо се събитие, свързано с деца – рожден ден, прием в образователна институция.

На работа ще има повече задачи от обикновено. За решаването им трябва да използвате нестандартен начин. Не трябва да отлагате работата, тогава ще бъде трудно да завършите всичко навреме и властите може да изискват доклад за извършената работа. Опитайте се да правите всичко без външна помощ. Във вторник трябва да се внимава, а за петък не трябва да се планира нищо важно.

В личния живот са възможни неочаквани обрати. Трябва да намерите време да останете насаме с мислите си. Не се притеснявайте, защото в крайна сметка събитията ще се развият във ваша полза.

В края на седмицата искате почивка и не бива да се отказвате от подобни планове. Трябва да разговаряте с приятели, да се възстановявате сред природата. Уикендите ще бъдат благоприятни дни, особено всичко ще се нареди преди неделя следобед.

Водолей

Финансовата сфера на живота ви ще бъде атакувана тази седмица. От досадни повреди на голямо оборудване до забавяне на заплатите. Могат да възникнат непредвидени задължения, свързани с щети на имущество. Сега е по-добре да включите режима на разумни спестявания, като оставите само най-важното в списъка за пазаруване. Вашите решения ще засегнат цялото семейство, така че прочетете всички опции. Откажете заети средства, дори кредитна карта не си струва да плащате сега.

За вашия знак опозицията на Уран и Сатурн е от голямо значение. Тъй като следващият кръг на „вражда“ на планетите ще дойде в понеделник, някои стари проблеми, които не намериха своя край в началото на годината, може да се върнат. Четвъртък ще бъде благоприятен ден.

Ако ви предстои съдебен процес, тази седмица ще бъде шанс да завършите това дело. Информация за вашето минало може да бъде разкрита, вие дори не сте подозирали за тези факти. Има много за общуване, с колеги, познати, роднини, дори съседи тази седмица ще се опитат да привлекат вниманието ви. Сряда ще бъде неблагоприятна, в събота също си струва да бъдете внимателни.

В личния живот не се очакват сътресения. Ако мъжете Водолей ще търсят оптимални решения за настоящето, то жените, напротив, ще се опитат да върнат преживяванията от миналото.

Телец

В бизнеса ще се усети влиянието на квадрата на Сатурн и Уран. Ще трябва да се върнете към някаква недовършена работа или идея. Тъй като това може да се нарече приоритет на годината, трябва да вземете този проблем сериозно. Не бива да планирате почивка, без да прецените финансовите си възможности.

Поемете всякакви проекти, които обещават печалба, действайте активно, не отлагайте задачите за неопределено време. Може да изглежда, че броят на натрупаните случаи е „непоносимо бреме“, но ако опитате, ще успеете да завършите почти всичко планирано. Четвъртък ще бъде благоприятен ден, неделя също ще даде много положителни емоции. На 15 юни могат да настъпят положителни събития с участието на жена.

Не се обезкуражавайте, ако в една връзка възникнат напрежение и пропуски, такава ситуация изисква разговор от сърце, а не мълчание. През уикенда може да ви очакват изненади, но тези събития могат да ви дадат среща с човек, който ще стане част от живота ви. Неблагоприятни дни са петък и събота.

Дева

Само онези Деви, чиято дейност е свързана с научни изследвания, производство на технологии и финанси, могат да разчитат на успех в работата. Всички останали ще имат незабележима седмица. Освен това ще бъдете „глава в облаците“, което може да причини досадни грешки. Голяма вероятност от неприятни „изненади“. Не се тревожете много, защото някои изпитания ни правят по-силни.

Понеделник може да се окаже неуспешен, но в сряда трябва да сте максимално внимателни. Не е известно къде може да се появят проблеми. От излишъци в храната до спонтанни покупки, които няма да се впишат в бюджета. Такива пропуски ще донесат неприятни преживявания, така че все пак е по-добре да контролирате желанията си. Астрологът не препоръчва пътуване през тези седем дни, а тези, които вече са излезли на почивка, трябва да се пазят да не бъдат измамени от измамници и да не изгубят ценности.

Благоприятни дни са четвъртък и събота. През уикендите можете да съберете всичките си приятели, общуването ще ви развесели и ще ви даде прилив на енергия. Бъдете по-меки в отношенията си с партньора, опитайте се да се вслушвате в съветите на любимия човек.

Козирог

По-добре е да отложите ваканцията, защото точно сега е моментът, в който можете да направите пробив в кариерата си. Ще можете да изпълнявате най-трудните лидерски задачи, показвайки се като истински лидер в отборна игра. Концентрирайте се върху работата, повечето задачи трябва да се изпълняват бързо, без да се забавят сроковете.

Ще имате бизнес срещи, преговори, планиране на срещи и срещи. Новата информация ще ви помогне да се почувствате като истински професионалист. Първите три дни от седмицата ще бъдат благоприятни, но късметът само ще допринесе за работата. Събота може да е добър ден, но е по-добре да посветите това време на активен отдих.

В личния си живот само някои Козирози ще се сблъскат с необходимостта да утешат избраника. Може да искате „да си починете от семейството“ и задълженията, но такава романтика само ще ви разочарова. В средата на седмицата си струва да посетите по-възрастни роднини, на семейния съвет ще има успешно решение на домакински проблем. Четвъртък ще бъде неблагоприятен ден. Не се доверявайте твърде много на познати, които наскоро се появиха в живота ви.