Луд късмет за една зодия, труден ден за други три


Успешен ден с хороскопа на „Марица“!

ОВЕН

Началото на деня няма да е лесно. Трудности могат да възникнат там, където най-малко ги очаквате. Въпреки това, не трябва да се притеснявате. Ще се справите с всичко, ако запазите самообладание и взимате всички важни решения сами. Съветите на познати няма да ви бъдат полезни и не бива да разчитате на помощ.

ТЕЛЕЦ

Слушайте интуицията си. Нейните насоки ще ви бъдат особено полезни днес. Благодарение на тях бързо ще намерите отговори на трудни въпроси и ще се справите със задачи, които другите са отказали. Вероятни са парични постъпления, включително от неочаквани източници.

БЛИЗНАЦИ

Започнете деня с трудните задачи. Възможно е да имате повече притеснения и проблеми, отколкото сте предполагали, но няма да има препятствия, които да не можете да преодолеете. Бизнес преговорите ще бъдат успешни. Днес хората са склонни да ви изслушват и приемат аргументите ви.

РАК

Струва си да бъдете по-внимателни рано през деня. По това време ще можете да решите много сложни въпроси, ако не бързате и не се задоволите с информацията, с която разполагате. Вниманието към малките детайли ще ви позволи да избегнете грешки. Неочаквана покана ще ви развесели.

ЛЪВ

Денят може да бъде доста изтощителен. Трябва да се направи много повече, отколкото сте планирали. Възможно е да се появят напълно нови задачи и ще трябва да промените плановете си, за да се съсредоточите върху решаването им. Възможни разногласия и конфликти в работата.

ДЕВА

Запасете се с търпение. Не всичко може да бъде решено толкова бързо, колкото бихте искали. Неочаквани трудности могат да възникнат дори в обичайните дела. Постоянството ви и упоритостта ще дадат плод. Ще постигнете добри резултати, макар и не веднага. Денят е благоприятен за неформално общуване.


ВЕЗНИ

Началото на деня е подходящо за бизнес преговори и обсъждане на важни въпроси. Мнозина ще се вслушат в мнението ви и ще успеете да убедите дори скептиците около себе си. Не са изключени и интересни предложения за работа. Някои от вас ще имат шанс да сключат добри сделки

СКОРПИОН

Решавайте важните въпроси, а не ги отлагайте. Днес имате възможност да се справите с нещо, което сте оталагли дълго време. Ще се появят и напълно нови предизвикателства.  Ентусиазмът и опитът ще ви помогне при разрешаването им. Опитайте се да гледате на нещата реалистично.

СТРЕЛЕЦ

Днес имате много работа, затова трябва да се разбързате. Възможно е да се наложи да коригирате грешките на други хора, оставяйки настрана собствените си дела. Това ще доведе до трудности и известно напрежение. Ако поддържате добро настроение и оптимизъм, ще успеете.

КОЗИРОГ

Днес не винаги правилните отговори на въпросите ще лежат на повърхността. Но вие ще се ориентирате бързо. Обръщайте внимание на малките детайли и навреме ще забележите всичко, което може да е важно. Отделете време за решения относно работата. По-късно ще имате поводи да се похвалите.

ВОДОЛЕЙ

Заемете се с нови неща. Днес късметът ще е на вашата страна и всичко ще ви се получава добре. Ще участвате активно в решаването на трудни казуси и вашите качества няма да останат незабелязани. Хора, от които зависи много, ще им обърнат внимание и скоро ще получите интересни оферти.

РИБИ

Не отлагайте важни неща. Началото на деня ще бъде много благоприятно за решаването им. Струва си да се възползвате от това, за да се срещнете с хора, които бихте искали да имате за свои съюзници. Можете да участвате в подготовката на някои официални мероприятия.