Хороскоп за утре 4 юни-КОЗИРОГ Бърз напредък, СТРЕЛЕЦ Силен шанс –


ОВЕН
Проявете търпение
Днес е възможно да попаднете на някои идеи, за което ще ви помогнат верни приятели. Ако ви владее безпокойство и търсите решения на въпросите, стоящи на дневен ред пред вас, с покаяние, разбиране и прошка ще постигнете целите си.

Активността за реализиране на целите е първото условие, което Овните следва да приемат като задължително. Проявете сдържаност и не се подавайте на импулса си за остра реакция срещу онези, които разпространяват клюки за вас.

ТЕЛЕЦ
Леко неразположение
Проблем от миналото ще изплува на повърхността за да ви напомни отново за себе си. Работете по делата си, като анализирате плюсовете и минусите на всичко случващо се около вас. На Телците не им липсва надежда за осъществяване на намеренията, и в интерес на истината условията за успех са благодатни. Ще има и остри сблъсъци с противници, които ще прераснат в конфликт. Ще нанесете тежък удар върху противника си.

БЛИЗНАЦИ
Динамични промени
Ново начало за някои от вас, свързано преди всичко с кариерата и бизнеса. Грижите за семейството и дома, за финансите и делата ви ще са от първостепенна важност през днешния ден. Ден с много добри възможности за Близнаците, гарантиращ чудесни постижения в службата, бизнеса, при провеждане да преговори от делови тип, или при сключване на сделки. Внимателният подход към реализиране на целите винаги е от полза, и ще ви даде възможност да отстраните евентуални проблеми.

РАК
Прогрес
С навременните си и точни действия ще се справите с непривична за вас ситуация. Конфликти, породени от прибързаност, неразбиране и импулсивност могат да провалят добрите ви намерения днес. Благоприятен и успешен за провеждане на претовори, за разрешаване на финансови спорове и за отстраняване на пречещи фактори, понеделник ще е напълно успешен ако сте достатъчно мобилизирани и за активна практическа дейност  в професионален план.

ЛЪВ
Силен ден
Денят е многообещаващ за вас. Удачен е за предприемане на нови инициативи във всички области, като шансовете ви в бизнеса са особено добри. Общи задачи, проект или в по-широк план действия през днешния ден могат да създадат повече напрежение около вас и да преминете границите на добрия тон. Ако представителите на Лъв са достатъчно мобилизирани за реализацията на целите си – делови или лични, понеделник ще ги зарадва с подобаващ успех.

ДЕВА
Сериозна динамика
Прагматично ще насочите вниманието си към полезни и необходими занимания днес. Полезни знания, опит и добро самочувствие ще ви карат да се чувствате доволни от себе си, но е препоръчително да не подписвате важни документи и договори. Понеделник не е от спокойните и благодатни дни. Успехи не липсват, но ситуацията около вас ще е доста напрегната, и повечето от зодията ще имат неприятни разговори или сблъсъци с делови партньори или с колеги в службата.


ВЕЗНИ
Преодоляване на трудности
Бъдете господари на мислите и желанията си, приветствайте доброто и не търсете реванш. Възможни закъснения, криво разбрани условия и други затруднения могат да създадат напрежение в работата и в отношенията помежду ви. Понеделник не е от безконфликтните дни и ще предизвика доста нерви у преобладаващата част от Везните. Ще действате съкрушително към враговете си, но не е сигурно, че ще успеете да осъществите целите си, което обикновено ще е следствие от загубата на ценно време и нестабилни обстоятелства.

СКОРПИОН
Успехът е с вас
Изградените умения са капитала ви за бъдещето и добре инвестиран, ще ви носи печалби. Ще си спестите главоболия и нежелани емоции през днешния ден, ако внимателно прецизирате детайлите в работата и в отношенията си. При Скорпионите ситуацията не е „по-розова” от тази, действаща  при „комшиите” им, Везните. Дори за някои от вас събитията ще са така напрегнати, че бързо и лесно може да се окажат извън контрол.

СТРЕЛЕЦ
Силен шанс
Ако не вземете своевременни мерки рискувате да попаднете в клопката на домашните ангажименти. Бъдете гъвкави, за да се адаптирате по-лесно към новостите, с които ще ви сюрпризира деня. Осъществяването на личните цели не би представлявало проблем за Стрелците в понеделник, но не така стоят нещата по отношение на деловите задачи. Едни от зодията ще се сблъскат с проблеми причинени им от конкуренти или противници, а други явно не са достатъчно мобилизирани.

КОЗИРОГ
Бърз напредък
Козирог Денят ще е успешен за деловите ви изяви. Ако сте имали поизостанали задачи сега е момента да ги свършите. Консултирайте работата си с професионалисти, особено ако касае финансовите ви дела. Тенденцията на разгръщащият се ден е благоприятна и ще създаде добри условия за реализация на целите. Има обаче нещо друго, върху което Козирозите следва да работят, и това е имено стабилизацията ви.

ВОДОЛЕЙ
Не прибързвайте
Работата ви днес ще е свързана с други хора, с които не сте си сътрудничили до този момент. Срещите и общуванията през днешния ден ще ви навеждат на размисли, и ще търсите отговори на въпросите, които ви вълнуват. Шансът на Водолеите за постигането на желани цели е изразителен. Ако обаче губите времето си с ненужни срещи и разговори с приятели, вероятността да го пропуснете е огромна. Някои са готови да се подадат на изкусително предложение.

РИБИ
Не се карайте с околните
Някои от вас преживяват напрегнати дни напоследък. Днес ще имате успехи, ако запазите спокойствие и с повече смирение в душата си наложите самоограничения, които ще ви помогнат да се справите с изкушенията. Много благоприятен ден за делова реализация, изискващ настойчиви усилия и безконфликтно поведение. Иначе ще последват скандали и размирици, които не обещават нищо добро.