Мaзнинитe пo кopeмa изчeзвaт c тaзи пpocтa peцeптa

Мазнините по корема изчезват за няколко дни с тази напитка

Ако искате да имате плосък корем и отдавна полагате големи усилия, но без резултат, опитайте тази проста рецепта, състояща се от само три съставки.

Необходими съставки:
1 чаена лъжичка сода за хляб
сок от 1 лимон
100 мл. вода

Приготвяне:
Разтворете една чаена лъжичка сода за хляб в половин чаша вода със сока от един лимон, от който сте отстранили семките. Тази течност се пие на гладно.

Тази напитка почиства тялото от токсини и отпадъци, които водят до възпаление, увреждане на червата и причиняват задържане на вода. Повишаването на pH намалява киселинността, а от своя страна спомага за ускоряване на изгарянето на мазнини и позволява здравословната загуба на тегло. Пийте напитката сутрин и на празен стомах, като водата трябва да е топла.

Забележка: Въпреки това, поради съдържанието на натрий, не трябва да приемате сода за хляб с лимон, ако страдате от силен стрес или тревожност. Ограничете употребата, ако страдате от гастрит, тъй като това може да доведе до дискомфорт.

Употреба: Пийте 7 дни подред, след това направете пауза в продължение на 14 дни, след което повторете курса.

Каква е ползата от тази комбинация?
Научните изследвания установяват, че няколко капки лимонов сок, смесени със сода за хляб, действително притежават необичайни, много лечебни свойства.

Тази комбинация може да забави развитието на тежки заболявания или напълно да премахне раковите клетки.


Содата за хляб се използва за грижа за тялото както външно, така и вътрешно. И ако добавите витамин С към лимоновия сок, получавате мощна комбинация, която предпазва целия организъм.

Ето предимствата на содата и лимоновия сок:

Алкализират тялото
Комбинацията от лимон и сода за хляб алкализира цялото тяло. Тя помага в борбата с ацидозата, която възниква, когато бъбреците не отделят достатъчно киселини от тялото или когато тялото произвежда твърде много киселина. Това също е чудесно лекарство за бъбреците, улеснява функцията им и помага на тялото да се пречисти и изгаря мазнините по корема.

Метаболизъм
Вероятно сте чували, че лимонът ускорява храносмилането, но ако добавите малко сода за хляб, ще получите страхотна смес, която успешно се бори с подуването и помага в борбата с гастроезофагеалния рефлукс.

Пречистват организма
Тази смес пречиства черния дроб, а дозата витамин С укрепва организма, помагайки му да се бори с вирусите. По този начин ще регулирате лошия холестерол и ще подобрите функционирането на сърдечно-съдовата система.

Как се използва за тази цел?
Необходими са ви сок от половин лимон, 1 чаена лъжичка сода за хляб, 1 чаша вода (200 мл.)

Процедура:
Изстискайте лимона, добавете сода за хляб и залейте с водата. Пийте тази лимонада на празен стомах всяка сутрин в продължение на 7 дни. Направете 14-дневна почивка, след което повторете лечението.

Тази напитка успешно се бори срещу тумори и предотвратява развитието на рак.

 

Кoмeнтирaй:

 

източник

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.