В „Ергенът“ беше девица, а сега е повече от предизвикателна / СНИМКИ

„Ергенът“ свърши, но популярността на девойките, участвали в него, май тепърва ще ескалира – поне дотолкова, доколкото самите те правят всичко възможно, за да приковават вниманието от социалните мрежи към себе си.

 

Направи го дори и Елвира, която стана известна с това, че е влязла девствена в риалити формата. Както е видно, ситуацията при нея вече съвсем не изглежда толкова непорочна. Нещо повече – тя е повече от гореща по бански от Малдивите!


 

Преди няколко дни тя качи снимка от летището и написа, че още една мечта е на път да стане реалност. Е, вече е ясно каква е била мечтата – съблазнителна на екзотично място с новото си гадже. Позите на Елвира са доста предизвикателни.

 

По подобие на редица свои конкурентки от формата, след като се прибра в България, Елвира се захвана с тежката задача да става инфлуенсър – нещо, което Виктор Стоянов прие с усмивка и показа доста стихотворения, написани специално от нея за него. Това обаче, даде стимул на Елвира, която преди няколко месеца издаде своя стихосбирка.
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.