Ето я бандата за трафик на бели робини на Емрах Стораро (ИМЕНА + СНИМКИ)


Бандата за трафик на проститутки, в която по твърдение на криминалисти участвал и по-малкият син на чалга легендата Тони Стораро – Емрах, е разконспирирана!

Източник на Alarma.bg осветли главните участници в организираната престъпна група (ОПГ), която прави сериозен кеш с мрежа от проститутки в България и Германия.

Срещу бандата сутеньори и проститутки вече тече разследване в Берлин, където действал бардак, от който Емрах Стораро прибирал процент, смята източникът ни.

Емрах е само на 19, а вече е наясно с бизнеса

Схемата била добре маскирана – 19-годишният чалгаджия Емрах редовно получавал покани за участия във въпросния клуб в Берлин, откъдето си получавал процента от „работата” на проститутките под формата на хонорар.

В бордея работела и новата му приятелка Мария С., която се подвизавала с псевдонима Мариа Белла. Емрах се разделил с предишното си гадже Теди Александрова, за да се залюби с леконравна труженичка, коментира информаторът.

В началото на април плъзна новината, че Белла предлага услуги в сайт за компаньонки, където е описано какви точно „екстри” извършва и срещу каква цена.

Алберто Маринов Чакалов – Бриганте бил лидер на ОПГ-тата

Според нашия източник за тартор на сутеньорската банда се смята Алберто Маринов Чакалов с прякор Бриганте, който държал бара в Берлин. Бърза справка във фейсбук профила му показва, че редовно рекламира участията на Емрах в германския бордей. Точно там Емрах се запознава и с новата си изгора, която смени в леглото Теди Александрова.

Всъщност, Алберто Бриганте се оказва лидер на две ОПГ-та – едната банда се занимава с изкарване на пари от проституция, а другата с тяхното изсветляване, разбра Ko4.


Между другото лъсна и друга новина, че Алберто Маринов Чакалов, който е от родния град на фамилията Стораро – Шумен, е близък приятел и с по-големия син на Тони – Фики Стораро.

Елия Генова

Към лагера на труженичките в бордея се причислявали разтропаните „пеперудки” Елиа Генова, Никол Пенчева и Ани Христова. Работата по гръб пък се надзиравала от маман Катя Николова Пенчева, която е… майка на Никол.

Маман Катя Пенчева е майка на една от труженичките – Никол
Никол Пенчева
Ани Христова

Изкараните с пъшкане в берлинския бордей европачки пък се отчитали пред Красимир Иванов, който го играел и бодигард на развратната бригада.

Бодигардът-касиер на „пеперудките“ – Красимир Иванов

ОЧАКВАЙТЕ продължение – коя е втората банда, чиято задача е да изпира парите от проституция с имената на участниците, както и конкретни сделки с коли и имоти

Източник: Alarma.bg 

https://ko4.bg/