Детето на Мария Силвестър порасна и стана хубавец, но май не си прилича особено с красивата си майка-Снимка


Мария Силвестър остана без работа заради свалянето от ефир на тв предаването „Бригада нов дом“. Актрисата се изявяваше още и като водеща на рубриката „10-те най“ в съботното шоу „Мармалад“, което обаче, също отпадна от програмата на bTV в края на март.

Въпросът с какво се занимава от тогава синеоката тв водеща със сигурност вълнува последователите й в социалните мрежи.

За момента тиражираните информации са, че Мария е в трескава подготовка за чисто нов проект, посветен на науката и предназначен за „Ютюб“ платформата. Слуховете редят, че предстои да я видим и в ново предаване за пътешествия, но само като гост.


Иначе актрисата няма постоянна работа, поне за момента и не е ясно как свързва двата края. От време на време има рекламни ангажименти като модел, но едва ли това решава финансовия въпрос. В един момент брюнетката беше решила да пише книга за духовното, но такава засега не се е появила на пазара.

Сега Силвестър се е посветила най-вече на 14-годишния си син Давид и на личностното си усъвършенстване. Признава, че ходи на психотерапия и е много доволна от постигнатите резултати.

Откакто се разведе, 45-годишната звезда не споделя много за личния си живот. В продължение на година и половина тя поддръжаше връзка с няколко години по-младия от нея Михаил Пенев, но двамата вече не са двойка, защото се разделиха.