Сватбата, на която никой не дойде, трогна цял свят (Снимки): –

Млада двойка от Китай се оказа в неловка ситуация, когато почти никой от 300-те поканени не дойде на сватбата им . Събитието бе планирано за уикенд, когато един от най-мощните урагани през последните години премина през няколко района на Китай. Затова много хора просто решиха да спазят предупрежденията и да останат вкъщи в името на безопасността си.

Но това не спря булката Джоу Тиан, която все пак реши да отиде до олтара с избраника си. Както си и мислеше, в голямата украсена зала нямаше почти никого, но младоженецът я чакаше пред олтара. От поканените 300 души дойдоха само 10 от най-близките роднини.

китайска двойка

Разменяйки сватбени клетви, Джоу каза: „Няма гости, но това не е важно, няма никой, който да ме отведе до олтара, но това не е важно, няма фойерверки – също не е важно.


Имам нужда само от теб и няма значение, дори ако си дошъл тук мокър от глава до пети. Каквото и да стане, ще се оженя за теб.“

сватба без гости

Тези думи докоснаха малцината, които бяха в залата, затова те решиха да споделят тази история онлайн. И тя събра хиляди харесвания и споделяния.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.