Хороскоп за 6 май 2022 – Риби ♓ Този ден ви обещава късмет, Скорпион ♏ Водени от инстинктивни нужди –


Овен ♈ Днес сте склонни да влагате цялата си душа в това, което правите. Емоционалната ангажираност ще бъде не по-малко важен фактор, влияещ върху ефективността на вашите усилия, отколкото материалният интерес или желанието да направите кариера.

По това време вашата еротика и чувственост може да се активират. Излишъкът от преживявания, свързани с него, може да ви подтикне да участвате в интриги или интимно приключение.

Телец ♉ Днес имате добър шанс да установите разбирателство с партньори и конкуренти. Най-лесният начин за споразумение (или за мирно разделяне на сферите на влияние) е доброволното сътрудничество и съвестното пазене на поверените ви тайни. Брачните контакти ще бъдат идеални, ако проявите снизходителност към навиците на втората си половинка и приемете за даденост любимия й сценарий за отношения.

Близнаци ♊ Както умерената физическа активност, така и пълноценните, дълбоки, необикновени емоционални преживявания са полезни за вашето здраве днес. Дори и най-обикновените задължения и обичайната рутина днес могат да бъдат направени интересни благодарение на играта на въображението. Външните неуспехи ще бъдат компенсирани с тайни успехи. За да разрешите текущите проблеми, може да се нуждаете от уменията на търговец, предприемач, лечител или изследовател.

Рак ♋ Денят е благоприятен за дейности, които носят отпечатъка на вашата личност и изискват гъвкав творчески подход. Това може да бъде бизнес, отглеждане на деца, организиране на празници, музикални или сценични дейности. Днес можете да се докажете отлично и като психолог. В личния живот дълбочината и разнообразието от преживявания, включително тези, свързани със секса, са от особено значение.

Лъв ♌ Днес ще ви е трудно да се посветите изцяло на кариерата си. Значително време и енергия ще трябва да отделите на личния живот. Успехът в бизнеса ще зависи пряко от способността да се управляват емоциите. Вашата реакция към събития в семейството, в интимните отношения или във финансовата сфера може да се влоши. Общуването с родители или сънародници в този момент може да предизвика цяла буря от чувства в душата ви.

Дева ♍ Днес е подходящ момент за индивидуални инициативи. Комбинацията от ефективност, активност, психологическа гъвкавост и повишена проницателност ще ви гарантира успех във всяко начинание. Взаимното разбирателство с хората около вас (например с партньор) ще бъде по-пълно, ако между вас възникне положителен емоционален резонанс. Един от основните мотиви за вашите действия може да бъде повишената чувственост.


Везни ♎ Денят е подходящ за енергийно манипулиране на материалните средства, с които разполагате. Днес е добро време за пари и търговски транзакции (транзакции, банкови преводи, плащане на данъци, погасяване на задължения). Възможно е отново да се наложи да прибегнете до помощта на партньор или роднина: например да вземете назаем от него необходимата сума или да го използвате като таен посредник.

Скорпион ♏ Днес вие сте водени не толкова от рационални бизнес съображения, колкото от инстинктивни нужди. Богатото въображение и повишената чувственост могат да направят мечтите ви много изтънчени и разнообразни. За щастие обстоятелствата в този ден ще ви срещнат. Можете да постигнете изпълнението на вашите желания както по директен, така и по заобиколен начин. Много хора – например приятели – ще се радват да ви помогнат.

Стрелец ♐ Искреността и директността може да не са актуални днес. Силни и натрапчиви тайни желания – като мечти за богатство или еротични фантазии – могат да се превърнат в основната движеща сила зад вашите начинания, диктувайки вашата стратегия и тактика. Може да сте принудени да криете чувствата си. Възможно е да се наложи да действате като разузнавач на ситуацията или изпълнител на тайна мисия.

Козирог ♑ Днес ще постигнете много, ако дадете малко повече воля на емоциите си и разчитате на вътрешния си инстинкт. Той ще ви каже какви допълнителни шансове можете да използвате в своя полза, в допълнение към вече наличните официални възможности. Един нетривиален начин за изпълнение на желания (например, предложен от приятел) може да бъде по-ефективен от стандартния начин за постигане на целта.

Водолей ♒ Днес можете да правите само това, към което вътрешно не сте безразлични. Възможно е да поемете следващия връх под влияние на емоционална или сексуална мания. Мотивът за вашите постижения може да бъде и тайна нужда от пари. Пазете се от хора, които са склонни да ви манипулират за собствените си цели. Може би такъв човек ще бъде ваш колега или шеф.

Риби ♓ Този ден ви обещава късмет. Благодарение на вашата интуиция и проницателност днес ще можете да запазите няколко интересни за вас посоки наведнъж. Възможни са нови постижения в чуждестранния бизнес, в любовните отношения, в областта на творчеството. Конфронтацията с други хора – например с конкуренти – в този момент има тенденция да смекчи или да придобие по-оригинална и продуктивна форма.