Хороскоп за утре 5 май-СКОРПИОН Хубави възможности, ВЕЗНИ Значителен успех –


ОВЕН
Реализация на целите
В отлична форма сте. Наложете си днес да отхвърлите повече работа, и най – вече нещата, които иначе отлагате.

Сряда е характерна с изразителен делови успех, който ще се окаже начало за положителни промени, а последните ще разкриват нови възможности за реализацията на целите ви и за стабилизацията ви. Звездното разположение подчертава, че успехът на мнозина ще е свързан с чужбина.

ТЕЛЕЦ
Успех
Днес ще трябва да проявите голяма доза дипломатичност, за да избегнете конфликтите на работното място. Телците ще реализират личните си цели през този ден. До голяма степен определението засяга и деловите, но тук интересите при повечето от вас са множествени и в различни направления, което не е възможно да стане едновременно. Необходимо е да действате бавно и последователно.

БЛИЗНАЦИ
Пречки, но и успехи
Работоспособността ви днес ще ви позволи да се свършите успешно всичко започнато. Огромна активност за реализация на намеренията, но и сблъсък с пречки, които някои от знака няма да успеят да отстранят, но денят е плодотворен и сполучлив в делови план. За делата, свързани с чужбина или зависещи от задгранични източници, сполуката за момента не е гарантирана.

РАК
Повишена нервност
Днес бъдете по организирани и не се разпилявайте. Може да се разминете с нещо, което отдавна чакате, но не се отчайвайте. Сряда се характеризира с повишено напрежение при Раците, но по принцип е ползотворна във всички направления. Насочете се към целите си и действате с присъщата си енергичност. Възможностите ви за финансов успех, плодоносни пътувания, преговори и сполука – лична и  любовна, са подчертани.

ЛЪВ
Сполучлив благодатен ден
Помислете за подобрението на физическата си форма и за това как да се справите с дискомфорта от напрежението напоследък. Благодатен и успешен ден за Лъвовете, през който мнозина ще постигнат значителен успех в дела и задачи, свързани с отговорностите им. Възможностите ви за финансова реализация същото са изразителни, но днес не е изключено за някои да възникнат загуби поради партньорски неуредици.

ДЕВА
Финансов успех
Основателно се надявате на положителни промени в живота си. Денят е благоприятен и ще ви зарадва с благодатни възможности, от които няма да е трудно да се възползвате, но не са изключени и пропуски. Насочвате се към задачите и делата си и действайте с голяма енергия, каквато за съжаление не всички от знака ще демонстрират днес.


ВЕЗНИ
Значителен успех
Не се притеснявайте от ангажиментите си днес. Денят е блестящ! Разкрива чудесни възможности, но е и силно провокативен относно заблуждения и грешки. Ще създаде условия за конфликти и нелоялни партньорски действия. Редно е да се съобразявате с обстоятелствата. Овладявате напрежението в контактите и при провеждане на преговори.

СКОРПИОН
Хубави възможности
Проявете воля и не изпадайте в зависимост от изкушенията около себе си, със сигурност ще ви отведат в грешна посока. Притежавате изразителни възможности за осъществяване на целите, шанс за реализация в нова делова сфера.  Ще се радвате на предстоящи благоприятни промени. Денят ще премине в активност по задачите. Не бива да се насочвате към решаване на парични взаимоотношения с някого.

СТРЕЛЕЦ
Гарантирани постижения
Не пестите усилията си днес, за да постигнете отдавнашно намерение, което ви е убягвало досега. Сряда е безспорен гарант за успешни делови постижения в службата и бизнеса, но това не може да се каже за осъществяването на финансовите ви цели за деня. Тук възникват пречещи фактори, които ще предизвикат проблеми, а последните ще причинят разочарования у някои Стрелци.

КОЗИРОГ
Избягвайте противоречията
Разумните ви инвестиции започват да ви носят очакваните дивиденти. Размерът им може приятно да изненада мнозина от вас. Този ден ще е доста напрегнат в служебно отношение за мнозина. Очертават се остри проблеми във взаимоотношенията с колеги. Ситуацията в определени случаи може да излезе от контрол и да достигне до острота и сблъсъци, а това означава тягостна и непредсказуема развръзка. Внимавайте!

ВОДОЛЕЙ
Напрежение и проблеми
Посветете деня на размисъл действие. От различни гледни точки сряда се оказва доста напрегната за Водолеите. Личните проблеми на голяма част от зодията излизат от рамката на възможностите ви за овладяването им. В едни случаи те са домашни, а при други се свързват със сърдечни изпитания и разпад на интимни отношения.

РИБИ
Владейте емоционалността си
Един динамичен ден, а за тези от вас, които работят в деловата сфера, денят е доста обещаващ. Повишената емоционалност при Рибите е видима, а в случаите на възникнали негативни вълнения тя може да се превърне в основа за мощен конфликт с приятели или с делови партньори. Добрият вариант е да се владеете и да избягвате противоречията в деловите и обществените среди.