Голяма фирма на 10 минути от Пловдив плаща, за да учиш, после работата е осигурена

Ден на отворените врати за десети пореден път проведоха в учебния център на фирма „Либхер“ в зона „Марица“, част от „Тракия икономическа зона“. Учебният център е създаден и лицензиран през 2009 г., след трансфер на ноу-хау от немски дружества на концерна.

Той представя най-доброто от немската традиция в машиностроителните специалности.

Посетителите имаха възможност да разгледат и да се запознаят с оборудването на центъра и да зададат своите въпроси на обучителите, както и присъстващите обучаеми.

Тази година учебният център ще приеме 12 обучаеми по професията „машинен техник“.


По време на едногодишния курс те ще изучават дисциплините струговане, фрезоване, пневматика, електро-пневматика, хидравлика и други.

След завършването си обучаемите ще намерят реализация като механици, шлосери и машинни оператори в различните производствени отдели на фирма „Либхер“.

Курсът е подходящ за кандидати, имащи влечение към техниката и желаещи кариера в промишлени предприятия.

Същевременно предоставя на завършилите го едно сигурно и перспективно бъдеще, защото „Тракия икономическа зона“ е най-големият производствен център на България.

Основна особеност при обучението в учебния център е, че обучаемите получават заплащане по време на обучението.

Желаещите за кандидатстват или да получат повече информация могат да се свържат с г-жа Кирова на тел. 032 501 500 и г-жа Казакова – тел. 032 505 414.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.