Ако сте Овен, Лъв и Стрелец, в неделя ще имате благоприятен ден, Телец, Дева и Козирог изненади –Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, днес ще имате благоприятен ден за работа и за изпълнение на рутинни задължения. Вложете цялата си енергия в изпълнение на предварително направените планове. Възможно е да възникнат неочаквани допълнителни ангажименти. Днес ще ви зарадват новини свързани с пари или с възникването на благоприятни възможности за допълнителни доходи. Това е ден, в който събитията ще имат понякога неочаквано развитие, но в никой случай няма да бъдат във ваша вреда. Ако сте родени под знака на Овен днес може да имате разговор, ангажимент или друга някаква уговорка с жена, предимно от финансов характер. Родените под знака на Лъв ще останат в нещо разочаровани, което има връзка с пътуване или с хора от различни разстояния. Родените под знака на Стрелец ще обмислят една среща, гости или пътуване, което за всеки един от вас ще има някакво специфично значение.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, днес ще ви изненадат поведението или думите на близък човек. Новите познанства и контакти с хора от близо и далеч ще ви бъдат интересни, но определено ще искате да имате някаква полза от тях, да научите нещо ново и тогава да прецените дали има смисъл да се ангажирате с тях. Днес може да имате разговор с жена свързан с реализацията на ваша идея или проект. Възможни са леки, краткотрайни здравословни неразположения. Родените под знака на Телец днес ще имат интересни и дори чудати идеи или планове. За съжаление днес може да ви разтревожи или разстрои една неприятна новина свързана с човек, най-вероятно роден под знака на Риби, Рак или Скорпион. Родените под знака на Дева ще вложат повече енергия и плам в неща, които имат значение за дома и семейството. Днес може да вземете важно решение свързано с имот, който семейството ви притежава. Родените под знака на Козирог сами ще предизвикват неприятности или противоречия с хора около себе си. Днес ще сте склонни да проявите на нетипична за вас агресивност, която ще бъде зле приета от околните.


Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в неделя ще ви бъде трудно да планирате и организирате правилно задачите си. Вероятно тяхното изпълнение ще зависи от решенията и действията и на други хора. Днес от вас ще се изиска търпение и толерантност към настроението и капризите на хората около вас. В събота може да възникне неприятен конфликт свързан с битов проблем, който все още не е разрешен. Това ще бъде благоприятен ден за пътуване и за контакти с хора от различни разстояния, ако отношенията ви с тях са на семейна или романтична основа. Ако сте родени под знака на Близнаци в неделя ще имате свои лични ангажименти свързани със семейството и с роднини. Възможни са специални задачи или разговори свързани с хора родени под знака на Телец, Дева или Козирог. Родените под знака на Везни да внимават за какво харчат парите си и каква цена плащат, за това което ще пазаруват днес. Родените под знака на Водолей днес ще бъдат развълнувани от различни новини или събития отблизо и далеч. Ще има причина да общувате повече с роднини или с приятели.
Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в неделя останете за малко сами и си направете равносметка дали сте доволни от свършената работа през седмицата, дали сте пропуснали някакви възможности или сте пропиляли напразно ценно за вас време. Днес може да направите баланс на постигнати цели и задачи, и да започнете да правите планове за следващата седмица. Днес нямате нужда от конфликти с други хора. Това ще бъде благоприятен ден за лечение и възстановяване след здравословно неразположение. Отделете част от деня си за приятни срещи и развлечения. Любовният ви живот също може да бъде интересен, ако преди всичко сте в хармония със самите себе си. Ако сте родени под знака на Рак неделя ще бъде благоприятен ден за почивка и развлечение и въобще за занимания, които са интересни и полезни са вас. За Скорпион събота ще бъде ден за общуване с различни хора, за прекарване на повече време извън дома с приятели или със съмишленици. Родените под знака на Риби могат да бъдат изненадани от една новина или предложение свързано с работа.