Тамара Глоба: Най-силната и могъща зодия е…


Представителите на този знак знаят как да чакат, умеят да оценяват адекватно ситуацията и собствените си възможности.

 

„Силен човек“ означава морална издръжливост, устойчивост и психологическа неуязвимост на човека. Но астролозите са категорични, че това до колко силен и могъщ е един човек е предопределено от времето, в което е роден.

Според астроложката Тамара Глоба сред всички 12 зодиакални знака има един, чийто представител е по-по-най от всички. Според нея под тази зодия са родени най-силните и могъщи хора.

Астроложката Тамара Глоба

Те знаят как да чакат, умеят да оценяват адекватно ситуацията и собствените си възможности и се справят безпроблемно с всичко, с което се захванат.


Астролозите са категорични – най-силната зодия е Козирогът!

Козирогът е човешки акумулатор, който черпи сила от някакъв тайнствен вътрешен източник.

Представителите на този знак знаят как да чакат, умеят да оценяват адекватно ситуацията и собствените си възможности. Дори ситуацията да изглежда кошмарна те знаят кога да позабавят темпото и да изчакат подходящия момент, за да постигнат това, което са си наумили.

Козирогът ще направи всичко, което иска и не се интересува какво мислят другите за него.

Въпреки многото успехи, които са заложени от звездите на Козирозите, то астроложката Тамара Глоба предупреждава представителите на този зодиакален знак все пак да внимават.

„Самоувереността, която имате и която съдбата ви е доказала, че е на ваша страна, понякога може да ви въвлече в много трудни събития в живота. Малко предпазливост никога не пречи“, поясни Тамара Глоба. / jenata.blitz.bg