Хороскоп за днес, 24 април: ЛЪВ – изненада след изненада; СКОРПИОН – незабравими любовни преживявания –


Овен

Бъдете внимателни с личните си вещи през този ден. Съществува риск да загубите нещо. Сферата, в която ще сте силни, ще са изненадващо възникналите задачи, които ще изискат максимална концентрация и потапяне в дейността.

Телец

Днес може да сте изпълнени с негодувание към някого. Задачата ви ще бъде това да остане тайна и да се преборите напълно сами с емоциите си. Всякаква агресия, било то и вербална няма да се отрази добре. Внимавайте с алкохола.

Близнаци

По-важните неща вършене днес направете през първата половина от деня. С напредването на времето ще се чувствате все по-тревожни и разсеяни, което логично ще се отрази и на продуктивността ви. Вечерта рискувате да махнете леко с ръка отношенията с важен човек.

Рак

Днес ще сте изпълнени с безпокойство и не особено градивни мисли. Има начин да се спасите от това. В подобни състояния сте способни на чудеса в работата си. Насочете енергията си в тази посока.

Лъв

Денят ще ви поднася изненада след изненада. Целта им няма да е да ви развалят плановете, а да се погрижат да не ви е скучно и да не губите форма, когато се изисква да бъдете бързи и гъвкави.

Дева

Денят ви е даден за осъществяването на фантазиите ви. Интуицията ви ще е вашият главен съветник. Имате нужди, които не може да пренебрегвате повече, позволете си малко повече волности.


Везни

Днес оставете емоциите си у дома. През този ден те със сигурност ще ви създадат повече трудности, било то в личния живот или в работата, а може и в двете. Възможно е да ви бъде върнат стар заем, за който дори сте забравили.

Скорпион

Денят ще ви предложи незабравими любовни преживявания. Събитията може да ви се сторят странни, но именно в това ще е очарованието им. Няма гаранция до какво точно ще доведат, просто се отдайте не изживяването.

Стрелец

Денят може да бъде замъглен от непровокирана ревност от страна на половинката ви. Той или тя имат своята представа за ситуацията, което ще ви е трудно да промените. Единственото, което може да направите е да проявите търпение.

Козирог

Днес е добре да се вгледате в себе си. Много от препятствията могат да бъдат лесно отстранени, ако промените реакцията си към тях. Опитайте се да се поставите на мястото на другите и ще видите повече варианти за действие.

Водолей

Денят ще ви подари увереност в силите ви. Във връзката ви може да възникне необходимост да обсъдите спорен въпрос. Това ще бъде сблъсък на характери и няма да може да има междинен вариант. Някой ще трябва да отстъпи.

Риби

Днес не отстъпвайте от мнението си и позицията. Може всички да са срещу вас, но ако сте убедени в правотата си. Скоро ще стане ясно, че сте имали пълното право да действате по този начин.