Ако сте Овен, Лъв и Стрелец, в събота ще използвате част от свободното си време за разговори –Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в събота ще използвате част от свободното си време за разговори или за размяна на съобщения с приятели от близо и далеч. Днес ще имате интересни преживявания с млади хора или със собствените ви деца. Могат да ви развълнуват думи или действия на човек, който живее извън вашия дом. Ще успеете да реализирате свое желание или идея свързана с момиче или с жена. Мъжете ще имат възможност да спечелят някаква малка сума пари. Ако сте родени под знака на Овен, в събота се пазете от обещание, информация или лукавството на жена, която в повечето случаи може да бъде по-млада от вас. Ако сте родени под знака на Лъв петък обещава много работа за вас, постигане на важни резултати, получаване на похвали и комплименти, основно свързани с работата, с която в момента сте ангажирани. Родените под знака на Стрелец ще имат разговори с различни хора, на които ще се вземат решения свързани с бъдещи ангажименти, проекти или задължения.


Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в събота ще имате важна среща или събиране свързано с близък човек или с приятел. Разходите ви днес, където възникнат такива, днес ще са за хубави неща, но не бива да прекалявате. Днес може да направите покупка на нещо ценно или полезно за дома. Жените ще имат интересна комуникация с приятели отблизо и далеч. Мнозина ще се зарадват на важен документ от финансов характер или на добри парични приходи в бюджета си. Ако сте родени под знака на Телец събота носи неприятна промяна във ваш план, получаване на неприятна новина и въобще възникване на различни спънки или разминавания, в това което искате, и в това което Съдбата е готова да ви даде на този етап.  Ако сте родени под знака на Дева, днес основните ви разговори или решения ще бъдат свързани с някакъв договор, споразумения, финансови действия и др. Днес бъдете тактични, дипломатични и като цяло внимателни с хора родени под земни зодиакални знаци като вас.
Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в събота повечето от вас ще бъдат настроени за един приятен уикенд, който да споделят с приятели или с роднини. Днес обаче трябва да бъдете внимателни със здравето си, да не пренебрегвате нито едно здравословно неразположение, и да не допускате паника.  Това ще бъде неблагоприятен ден за разрешаване на сложни проблеми, които вече са възникнали през седмицата. Инцидент, в който е замесен човек, когото познавате може да ви натъжи или разстрои. Ако сте родени под знака на Близнаци, в петък може да бъдете затрупани от най-разнообразна информация, която може да има значение за вашите лични, семейни, професионални или бизнес дела.  Ако сте родени под знака на Везни, днес може да общувате с различни хора от различни разстояния, да споделяте с тях интересна информация или да търсите тяхното мнение по една определена ситуация във вашия живот. Ако сте родени под знака на Водолей, днес ще може да реализирате предварително планирани срещи или общи действия с представители на зодиакалните знаци Рак, Риби или Скорпион или с такъв изгряващ знак.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в събота ще възникнат някои благоприятни за вас възможности да започнете нещо ново, да реализирате някаква продукция, идея или проект. Нещата, които ще започнете днес ще имат развитие и през следващите дни до края на следващата седмица. Не се отпускайте ако сте решили да гоните някакви амбиции и върхове в живота си. В събота ще имате няколко интересни срещи или ще присъствате на събиране. Днес ще имате контакти с хора, с които се познавате от много години и поводите за това ще бъдат различни. Ако сте родени под знака на Рак днес може да възникне напрежение в отношенията ви с човек от кръга ви приятели, колеги или съседи. Голяма част от родените под знака на Скорпион ще могат днес да предприемат пътуване за уикенда заедно със семейството си, с приятели или със съмишленици. Ако сте родени под знака на Риби днес съдбата ще ви даде един уникален шанс или късмет и дано не го пропилеете с лека ръка.