Хороскоп за утре 23 април-ВОДОЛЕЙ Пълен успех, СКОРПИОН Изразителен успех –


ОВЕН
Добри постижения.
Добре е да бъдете внимателни с всяко нещо, което ви се налага да правите. Днес е добре да овладявате нови знания, които може да приложите в практиката си.

Нервен ден, който прави по-силно впечатление с успехите, които ще завоювате във финансовата сфера, бизнеса и обществените контакти. Избягвайте разправиите и се пазете от откритите си врагове, които може да проявят вероломство. Не работете „на парче”. Действайте стратегически.

ТЕЛЕЦ
Успешна реализация
Контактите ви с деловите партньори днес са на ниво и резултатите няма да закъснеят. Оценете подкрепата на близките ви и ще се чувствате добре заедно. Сполучлив ден, характерен с удовлетворителни парични печалби, активна изява в личен план и осъществяване на заплануваното, както и много успешни контакти в обществените среди. Възможно е зa кратко време някой да издигне пречки на пътя ви относно преследването на цел. Ще ги преодолеете.

БЛИЗНАЦИ
Успех
Осланяйте се на собствената си преценка за нещата. Това ще ви гарантира пълноценна изява на желанията и възможностите ви. Съобразявайте се с развитията в професионалния ви, социален и личен живот и планирайте конкретни стъпки за изпълнение на намеренията си. Петък е успешен за реализация на лични, делови, финансови и административни ангажименти. Мнозина от зодията възнамеряват да се възползват от хитрост, но такъв ход може въобще да не се наложи.

РАК

Чудесни възможности

Настроението ви днес е чудесно и всичко, с което се занимавате ви носи удовлетворение. Общувания, подготовка за нови задачи, придобиване на знания и умения за много от вас. Много благоприятен ден за материални и финансови постижения, които наистина ще задоволят очакванията на мнозина, а контактите в близкия  приятелски кръг и в деловите среди, ще събудят у надежди за желан напредък. Последния ще реализирате чрез стабилна приятелска подкрепа.

ЛЪВ
Успех, но не влизайте в кавги
Ще отхвърлите задачите си за деня и времето ще ви стигне за по-приятни занимания. Покажете уважението си към мнението и действията на хора, с които работите. Петък ще е доста благоприятен и за Лъвовете от гледна точка на личен и финансов успех, но за всички от знака е почти задължително да не влизат в конфликти. Възникне ли момент на конфронтация с някого, ще последват проблеми, за които няма съмнение, че идват от влиятелна личност.

ДЕВА
Материална сполука
Днес ще се чувствате толкова спокойни, че нищо няма да е в състояние да ви извади от равновесие. Професионални интереси ще ви срещнат с хора, с които ще работите върху съвместни проекти. Въпреки че отминалите дни бяха празнични и съответно почивни, напрежението при Девите не беше малко. И днес тази ситуация се задържа частично, но благоприятните влияния не са се отдалечили от нас, което гарантите материална и финансова сполука.


ВЕЗНИ
Много добри печалби
Интелектуални занимания ще определят посоката на интересите на мнозина от вас. Възприемчивостта ви към нови знания и умения ще ви подтикне към подобряване на квалификацията ви. Не е изключено някои представители на Везни да се подведат по фалшиви сигнали за реализация на интересуващи ги въпроси,  но ще е добре за не им отдавате внимание. Действайте настойчиво и според преследваната стратегия, и няма да сгрешите.

СКОРПИОН
Изразителен успех
Като разумни хора, ще предпочетете да се занимавате с нещата, които разбирате и ще спечелите. Денят не е подходящ за начало на нови занимания, но в общуването с колеги и хора от бизнеса ще обсъждате професионални и делови въпроси. Скорпионите не само, че не се сблъскват с проблеми, а петък за тях се оказва толкова печеливш, колкото и за представителите на Везни. Късметът ви ще е безотказен през този и всеки, който има да решава административни или други въпроси.

СТРЕЛЕЦ
Успех, но възникват кавги
Ще запазите спокойствието си, независимо от динамиката на събитията покрай вас и това ще ви позволи да задълбочите интересите си в сферата, в която работите. С поведението, опита и уменията си оставате впечатление на стабилни и достойни хора, каквито всъщност сте. Проблеми за реализацията на целите си не се явяват и при Стрелците. Лошото днес е,че нивото на адреналина е превишило горната граница при мнозина, което ясно подсказва, че в петък ще има кавги.

КОЗИРОГ
Хубаво е да сте сдържани
Мнозина от вас ги очакват вълнения, които трудно се съвместяват с професионалните задължения. Старанието ви при събиране на информация и правене на анализи ще бъде възнаградено. И Козирозите не са изключени от благодатните влияния в петък, които яко не действат градивно във всички посоки, то поне за финансови постижения и за професионална стабилност, укрепващата им мощ е извън всякакво съмнение.

ВОДОЛЕЙ
Пълен успех
С инициативни действия ще придвижите напред проектите си. Бъдете полезни със знанията, уменията и опита си, насърчете и други към подобни прояви. Абсолютно сигурно е, че първият делови делник след празниците ще е напълно успешен за Водолеите. Ще отделите достатъчно време за деловата си реализация, но по-големият процент от времето си ще посветите на лични цели, имащи отношение предимно към близкия приятелски кръг.

РИБИ
Не се поддавайте на провокации
Ще имате чудесната възможност да си починете и едновременно с това да бъдете повече време сред най-близките си хора. Повлияни от развитията през последните дни в поведението на много от вас се забелязва промяна. Благоприятната звездна тенденция продължава разгръщането си, за да докосне и представителите на Риби,, давайки им шанс за благодатно развитие. Денят ще е успешен за целите ви.