Тези три зодии имат свръхестествени възможности!


В света има специални хора, които са надарени с астрално зрение или иначе казано „трето око”. То имат тясна връзка с шестата чакра. „Третото око” се намира точно между веждите и над носа. Щастливият собственик на „третото око” има свръх възможности. Той може да гледа в бъдещето, в неземни светове, да контролира фините неща от живота, да разпределя енергията и да развива интуицията си до свръхчовешки възможности.

 

„Третото око” не е нищо друго освен център на ясновидство и шесто чувство. Това означава, че лицето, което притежава такъв подарък от Съдбата, владее живота си и може да влияе и на другите.

Но не всеки има тези свръх дарби. Астрологията е отделила само няколко зодиакални знака, които могат да се похвалят с техните свръхестествени способности.

И така – ето ги и късметлиите, които имат свръхестествени възможности и „трето око”:

Телец
Телците имат добре развито чувство, свързано с парите, както и всичко, свързано с числа или суми. Те могат да отгатнат всяка печеливша цифра или опция. Точно заради това имат много добър бизнес нюх и могат да „надушат” добрата сделка от километър. Всичките им действия се основават на импулсивност, но това по никакъв начин не им пречи да разпознаят признаците на съдбата и да получат желания резултат. Интуицията на практика никога не ги напуска и така могат да разполагат предварително с всякакъв вид информация за бъдещето.


Дева
Тези зодиакални знаци се отнасят философски към тяхната интуиция, но винаги залагат на научния подход. Те събират и проследяват цялата необходима информация на нивото на тяхното подсъзнание. От всичко събрано те правят съответните заключения и анализи. Представителите много доловимо усещат емоциите и преживяванията на други хора, така че без най-малката грешка могат да открият незначителни промени в настроението. Развитата им памет помага да се натрупа необходимата информация и да се самоусъвършенстват постоянно. С тяхното астрално виждане те могат да видят бъдещето и да предскажат опасни събития. Те няма да могат да се намесят в някакво действие на енергийното ниво, но могат да предскажат нещо от видяното в съзнанието им. Цялата информация идва до тях под формата на хаотични снимки, които поставят в една цяла история.

Скорпион
Тези представители на зодиака имат добре развито интуитивно усещане. Те могат не само да разчитат на него, но и да бъдат напътствани от него. Изглежда, че Скорпионите могат лесно да разрешат проблемите, които ги заобикалят. Но всички тези убеждения са формирани поради факта, че Скорпионите са щастливи в почти всичко. Затова можем да приемем, че всички проблеми заобикалят знака, а късметът ги следва по петите. Но те могат не само да привлекат късмета към себе си, но и към други хора. Всичко това ще стане с помощта на техните магически способности. / jenata.blitz.bg