Ако сте Рак, Скорпион и Риби, в петък неочаквани събития, Телец, Дева и Козирог успехи свързани с чужбина –


Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в петък в семейните ви отношения може да възникне конфликтна ситуация свързана с преместване, наемане или закупуване на ново жилище, допълнителен имот или други материални интереси. Някои от вас ще преживеят конфликтна ситуация около семейно имущество или общ имот. За други има вероятност от ангажиране със съдебно дело или разрешаване на юридически казус от семеен характер. Една неочаквана интимна или романтична авантюра ще продължи кратко, но последствията след нея може да окажат дълготраен ефект върху личния ви живот. Денят носи важно събитие свързано с жена от кръга ви роднини или приятели. Родените под знака на Овен днес могат да имат интересни контакти и срещи. Мнозина от вас ще имат ангажимент свързан с момче или с млад мъж. Родените под знака на Лъв ще се ангажират с някаква семейна задача, която може да касае мъж от семейството или от кръга ви роднини. За родените под знака на Стрелец денят носи разговори или действия свързани със здравето на близък човек, като в някои случаи той/тя може да бъде роден под знака на Телец, Козирог или Дева, или да има такъв асцендент.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, петък носи за вас успехи свързани с чужбина или с чужденци. Някои от вашите дела ще имат бавно развитие, което ще създаде моменти на объркване и несигурност в правилността на това, което правите. Нещата определено ще се увенчаят с успех, просто бъдете по-търпеливи. Денят може да се запомни с успех или друго добро събитие за син, внук или друг млад мъж от близката ви семейна среда.  Ако сте родени под знака на Телец днес внимание ще изискат вашите професионални, бизнес или битови задачи, където може да допуснете грешка или да бъдете подведени от невярна информация. Родените под знака на Дева ще имат важен ден, в който внимание ще изискат всички решения, които се налага да вземете, и които касаят вашето бъдеще. За Козирог денят носи изненади свързани с нови възможности или с полезни разговори, предложения от страна на хора родени под знака на Везни, Близнаци или Водолей.


Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в петък бъдете предпазливи във финансовите си отношения и се подсигурявайте старателно с договор или с документ. Днес може да възникне неприятна ситуация свързана с човек роден под земните зодиакални знаци. Днес очаквайте подкрепа или разумен съвет от страна на роднина или приятел. За някои от вас вторник носи неочаквано здравословно неразположение. Този ден носи различни преживявания, които ще бъдат една проверка на важни за вас лични, семейни и професионални отношения. Ако сте родени под знака на Близнаци във вторник ще успеете дипломатично да излезете от една конфликтна или деликатна ситуация, и да обърнете нещата към едно положително за вас развитие. Родените под знака на Везни ще останат разочаровани от една покупка или действия свързани с вещи или с имущество. Родените под знака на Водолей нека да използват онзи ден за организиране и планиране на различни финансови действия през следващите няколко дни, особено ако те по някакъв начин са обвързани с документи, договори или други някакви споразумения.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в петък ще ви връхлетят най-различни емоции, които ще бъдат предизвикани от неочаквани събития, срещи, разговори или преживявания. Това е ден, в който ще ви се наложи да приемете неща, които са странни или необясними за вас. Да показвате съчувствие или да дадете помощ на хора, които трудно бихте определили като ваши приятели. Във вторник прекалената емоционалност, която някои от вас ще покажат, може да бъде в основата на лекомислени или егоистични прояви. Ако сте родени под знака на Рак в петък може да се натоварите психически и емоционално с някакви неприятности свързани с дете или с млад човек. Родените под знака на Скорпион ще имат благоприятен ден за пътуване, за разговори или размяна на съобщения с хора от различни разстояния. Родените под знака на Риби могат да прекарат по-голяма част от деня си извън дома, ангажирани с различни професионални, бизнес или обществени задачи.