Хороскоп за утре 22 април-ВОДОЛЕЙ Финансова сполука, КОЗИРОГ Силен късмет, но се пазете –


ОВЕН
Късметът ви е силен, но внимавайте
Възможно е разрешаването на конкретен въпрос свързан с деловите ви ангажименти да ви струва усилия днес. Бъдете инициативни и се възползвайте от всяка появила се пред вас възможност.

Кавги, много нерви и проблеми, но и успех. Така изречена, прогнозата остава неразвираема. Просто знайте: късметът ви е много силен днес. Разчитайте на мощната му подкрепа. Пазете се от подлите противниковите удари, и най-вече от съблазнителните предложения на „приятелите”.

ТЕЛЕЦ
Разминаване с цел
Ще ви въвлекат в спор, към който е по-добре да запазите неутралитет. Обединете усилията си по въпросите, които ви притесняват, така по-лесно ще намерите решение и ще ги приключите в срок. Въпреки, че преобладаващата част от Телците са планирали надеждно реализацията на целите си, липсата на шанс е очевидна през този ден.В случая не става дума за липса на късмет. Такъв имате и през деня ще се докаже, но осъществяването на въпрос, който силно ви вълнува няма да се получи.

БЛИЗНАЦИ
Пречки
Желанието ви е да се отпуснете и момента е подходящ за това. Вглеждайте се в знаци, сигнали и предзнаменования, вслушвайте се в съветите, които ви дават. За преобладаващата част от Близнаците е ясно, че четвъртък не е особено любезен към тях, и не ги зарежда с достатъчно количество енергия. В здравословен аспект е възможна появата проблеми, които няма да позволят на мнозина до се възползват от иначе чудесните условия за успех.

РАК
Силни затруднения
Очаква ви динамичен делови ден, доста пътувания и срещи с различни хора. Занимания, в които влагате разум и сърце ще ви носят духовно и материално удовлетворение. Много нервен ден, през който Раците следва да действат много внимателно. Сега не е важно дали ще спечелите или не. Централният въпрос се свързва с необходимостта да се запазите от удар в службата, който ще е коварен, защото се очертава да бъде подкрепен от администрацията.

ЛЪВ
Стабилизирайте се
Успешният ви ход ще продължи и днес. На повечето от вас им предстоят изяви в деловата, финансовата, политическата и културната сфера. Активни и прозорливи, ще се възползвате от възможностите си днес, най-вече в кариерата, бизнеса, семейството и личното си израстване. Липсата на стабилност е характерна за голяма част от Лъвовете днес, и въпреки, че мнозина го схващат чудесно, пак не се отказват да демонстрират агресивност, а някои дори и арогантност.

ДЕВА
Засилено напрежение
Доверието във вас расте и благодарение на проявената ви лоялност към партньори и хора от обкръжението ви. Верни на себе си, ще се вслушвате в зова на сърцето и водени от интересите си, ще се възползвате по най-добрия начин от даденостите на деня. Служебният четвъртък идва с проблеми, засягащи нерешени въпроси във взаимоотношенията с колеги, партньори или съдружници. Ако успеете да изясните причините за появата им, не е изключено да ги отстраните.


ВЕЗНИ
Силни нерви и постижения
Много е важен добрият изход на делата ви днес. Внесете повече яснота по въпросите, които ви вълнуват, бъдете обективни и ще вземете правилните решения. И при Везните напрежението в служебен план е доста високо. Днес ще е така, и явно преобладаващият процент от родените в знака ще са крайно недоволни от развитието на ситуацията. Въпреки неудобствата е сигурно, че ще постигнете онова,към което сте се устремили. За някои още днес.

СКОРПИОН
Преследвайте целите си честно
Периодът не е подходящ за рисковани финансови операции, така че оставете настрана примамливите предложения, които ви отправят и се съсредоточете върху текущата си работа. Интересите ви ще са провокирани от нови възможности, чиято реализация ще подобри материалната ви обезпеченост. Скорпионите, които са решили да хитруват, за да постигнат някакво своя цел, ще сторят по-добре ако се откажат от подобно намерение, защото в момента такива прийоми за вредни.

СТРЕЛЕЦ
Въздържайте гнева си
Обнадеждаващи новини по делови въпроси ще зарадват мнозина от вас. Още по-приятни ще са те имайки предвид източника им. Работата ви през днешния ден ще е спорна и ще я приключите в срок. Стрелците ще се сблъскат с достатъчно неудобства, за да имат основание да дадат воля на гнева си, но не си го позволявате, защото ще достигнете до високо ниво на нестабилност. Следвайте настойчиво стратегията си, не се отпускайте и не се предоверявайте, за да не се разочаровате.

КОЗИРОГ
Силен късмет, но се пазете
Разговорите, които ви предстоят ще са от значение за утвърждаването ви на работното място. Днес ще поставите добро начало на начинания, за които сте подготвени. Много силен късмет, чудесни възможности за постигане на парични печалби, и изразителна сполука при реализация на материални цели. Такава е положителната характеристика за четвъртък, но има и отрицателна, която говори за лъжи и лоши удари от противници. Повишете вниманието си.

ВОДОЛЕЙ
Финансова сполука
Не си хабете нервите в безплодни спорове днес. Предстои ви сериозно изпитание, на което е добре да се посветите с всичко, на което сте способни. Бъдете активни и започнете новите си проекти, изпълнението им няма да ви затрудни и ще ги приключите с успех. Възможностите на Водолеите за себевладеене са силно ограничени за момента. Тази недостатъчност може да ви причини доста бели ако решите да се държите безогледно околните..

РИБИ
Овладейте силната си нервност
Домашните задължения ще може да споделите с останалите членове на семейството. Проявленията си през днешния прекрасен ден ще се радвате на взаимност и подкрепа. Четвъртък се оказва делово напрегнат за мнозина от Рибите. Причините се коренят в липсата на стабилност в службата или бизнеса, и в повечето случаи става дума не за субективни а за обективни проблеми. Ще продължат за период от два до три месеца. Внимавайте с нервите!