20-годишна призна, че е бременна, а седмица след това бъдещата баба разбра нещо шокиращо (СНИМКИ)


Историята на 37-годишната американка Алисън Камерън е направо невероятна. Преди две години 20-годишната й дъщеря Скай Армстронг й съобщила, че е бременна. „Бях супер изненадана. Скай бе за първа година в университета, имаше сериозен приятел, но далеч не очаквах да ми каже такава новина. Бях една на 16 години когато я родих и изобщо не си представях и не исках и тя да бъде млада майка като мен. Все пак приех с усмивка новината”, спомня си Алисън.

 

След първоначалната изненада щастие взело връх. Но само за седмица. Защото точно след толкова време Алисън научила нещо, което щяло да преобърне тотално не само нейния живот, но и този на бременната й дъщеря.

„С бащата на Скай се бяхме разделили малко след раждането й. от години бях щастливо обвързана с Лий. Аз бях на 35 години, а той на 34. Винаги съм си мислила, че искам още деца, н Скай ми бе достатъчна, а Лий нямаше негови деца. Пиех противозачатъчни от години. Малко преди Скай да ми каже, че е бременна ги бях спряла. Цикълът ми закъсняваше. Мислех си, че е заради притеснението от новината, че дъщеря ми е бременна, а аз ще стана млада баба. Изобщо не ми мина през главата, че може да съм бременна, но реших да си направя тест. Тогава останах шокирана. Аз бях бременна. Дъщеря ми също. Аз бях бременна бъдеща баба”, спомня си Алисън.

                                                                             Алисън Камерън

„Когато казах на Скай тя първоначално се шокира, но след това прие новината добре. Никога не съм мислила, че ще бъда бременна по едно и също време с дъщеря ми, но ето, че се случи. Двете заедно ходихме на курсове за безболезнено раждане четяхме едни и същи книги за бременни, заедно ходихме на прегледи при гинеколога и заедно се готвехме за бъдещите ни бебчета”, споделя още бременната бъдеща баба.

По думите й често хората ги бъркали за бременни сестри, а щом им казвали, че са майка и дъщеря оставали потресени от смелостта им да имат бебета по едно и също време.


Всички – Алисън и половинката й Лий, Скай и нейният приятел 22-годишният Райън, живеели в двуетажна къща в американския град Дарлингтън, окръг Дърам.

Скай трябвало да роди на 12 януари 2017 г., а майка й на 12 февруари.

Шест седмици преди термина на Скай обаче водите й изтичат. Тя веднага е приета в болница, където ражда по естествен начин дъщеричката си Елиза. Малката била с тегло под нормалното и затова се наложило малко по-дълго да остане в болница.

„Щом Скай се прибра у дома с Елиза се разплаках. Прегърнах дъщеря си и внучката си и осъзнах, че нямам търпение и моето бебче да се появи на бял свят”, спомня си Алисън.

Само шест седмици след появата на внучката й младата баба усеща, че нейното бебче не се движи в корема й. „Отидох на лекар. Той ми каза, че всичко е наред, но все пак да вляза в болница, за да предизвикат раждането. Веднага щом ме приеха водите ми се спукаха от само себе си. Така само след няколко часа малкият Уго, който тежеше цели 7 килограма, се появи на бял свят”, спомня си с радост Алисън.

По думите й животът в двуетажната им къща е станал доста интересен откакто том има две малки бебета.

„Връзката между мен, дъщеря ми, нейното бебе и моето бебче е уникална. Децата ни растат заедно, а ние се подкрепяме напълно. Понякога Скай гледа и двете бебечета, а аз си почивам. Друг път е обратното, а понякога ги оставяме на бащите им и излизаме за вечер само за нас – момичетата. Да родиш заедно с дъщеря си звучи странно и плашещо, но може и да се окаже най-голямото щастие. Децата ни не се възприемат като вуйчо и племенница, а по-скоро растат като братче и сестриче – разбира се с две различни майки, една от който е баба”, казва с усмивка Алисън, докато разказва необичайната си семейна история. / jenata.blitz.bg