Пикантна СНИМКА на булка с оголен ханш втрещи мрежата


В мрежата стремително се разпространява сватбено фото, на което булката е с оголен ханш – няма бельо, а роклята ѝ е изрязана чак до талията. Английският таблоид The Mirror насочва вниманието на читателите си към пикантната гледка.

 

На фотографията булката е заобиколена от гости. Тя стои полуобърната към фотографа а празничната ѝ рокля внезапно изчезва под талията, разкривайки съблазнителни заоблености отзад.

Но наблюдателни читатели са забелязали и други оголени и странни детайли на общия кадър.


Младоженецът сякаш се е накиприл с бейзболна шапка. Вижда се и елегантна млада дама в разкошна черна рокля с дълбока цепка, която оголва лявото и бедро високо над коляното, но пък издава какви семпли джапанки е нахлузила под официалния тоалет. Зад тази дама пък има джентълмен, който сякаш е гол до кръста, а вратовръзката му виси разхлабена.

А мистерията с голата отзад булка бързо се разбулва при по-внимателно вглеждане. Оказва се, че оголеният ханш и бедра на булката не са нищо друго освен част от разголения гръб, рамо и ръка на една от гостенките. Именно те създават илюзията, че булката е дошла на сватбата си с половин рокля./jenata.blitz.bg