Снахата на Маги Халваджиян влуди мрежата със СНИМКА!


Александра Енева, която е изгора на сина на продуцента Маги Халваджиян – Бебо, пусна много палава и провокативна снимка в социалната мрежа. Поводът горещата блондинка отново да покаже части от перфектното си тяло бе настъпването на новата 2019-а година.

 

вече ви показахме как бременната Поли Генова успя да прикове всички погледи само с една снимка. Разкрихме ви и много любопитни подробности относно падането от екран на две от най-любимите лица на bTV.

Сега ще ви разкажем повече за равносметката на хореографката, която е снаха на Маги Халваджиян. Тя пусна много разголена снимка, но посланието й ще докосне всеки от вас.


По повод настъпването на 2019-а година Алекс публикува кадър само по сутиен и кожено яке. На фотоса тя се гледа в огледало, докато прокарва пръсти през косите си. Любопитно е обаче защо е публикувала точно такова изображение минути преди полунощ. Това все пак не остава мистерия, а се разбира от коментара към снимката:

„Ние не трябва да измерваме нашата популярност с числа. Те не са добри или по-лоши. Социални мрежи са най-кривите огледала. Ако погледнете в тях ще видите, че вашето отражение е далеч от реалността- CF NewHappy New Year”