Невждано безочие в „Ергенът“! Участничка разкри на какъв тормоз е била подложена ВИДЕО


Участничка в „Ергенът“ разкри на какъв тормоз е била подложена по време на предаването. Виктор не крие афинитета си към нея, което буди завистта на останалите момичета. Каквото и да се случи в имението, Александра Гърдева винаги е в центъра на събитията, пише iwoman.bg. Ето какво разкри самата тя за другите участнички и за неизлъчваните кадри:

„Минавам и някой ми казва – ти си дебела свиня. И цялото това нещо, ами да – не го дават. Това ли е от 95% от нещата, които не дават? Подиграваха ми се, че един ден исках да поспя и ги помолих да престанат, защото те се наливаха до никое време. Постоянно някой ми чупеше кремове, парфюми… аз знам кой е, но няма да го кажа.


Повярвайте ми, много голяма част от това, което аз съм преживяла като тормоз не го дават по телевизията и не знам от къде тези момичета вадят тази наглост да смятат, че по някакъв начин са прави. На мястото на тези девойки аз щях да се погледна отстрани и първо щях да отида и да се извиня на майка си!“, коментира Алекс в социалната мрежа.