Всички онемяха, щом видяха на какво прилича отвътре тази къща (СНИМКИ/ВИДЕО)


В днешно време да намериш идеалния за теб и семейството ти дом може да се окаже доста сложна задача. Често пъти щом влезем в даден дом оставаме напълно безмълвни – понякога от потресаващо неприятната гледка, а друг път от красивия ремонт и обзавеждане.

 

Сега  ще ви предложим да надникнете в една необикновена къща, която преди време бе обявена за продан. Тя е собственост на 91-годишна бабка, която живее в Щатите.

 

На външен вид къщата й не е нищо особено. Но това е само на пръв поглед. Щом кандидат-купувачите надникнали зад стените й всичко останали супер изненадани от видяното и веднага започнали да се запарят за цената.

Трябва първо да отбележим, че това, което възрастната жена е направила е дело на човек, с безупречен вкус, много търпение и око за малките детайли.

Да започнем от коридора.  Стилен интериор – така може да се определи входното антре, което е в пастелни цветове.

 

Стилното обзавеждане от средата на 50-те години остава непокътнато за поколенията.

И в тази стая всичко е хармонично подредено и дори и най-малкият детайл е успешно съчетан.

Всяка стая е отделна вселена. Признайте си – не ви ли се иска да започвате сутрините си в такава кухня?


Кухненски ъгъл в розово. Тук можете да четете, да се занимавате с творчество, да говорите с приятели и какво ли още не. Старата жена е прекарвала много време тук!

Лилавото е бил любимият цвят на съпруга на 91-годишната дама. Именно затова и спалнята им е била в този цвят. Невероятна е, нали?

Другата спалня пък е в розово.

Това със сигурност е баня, в която искате да останете за по-дълго.

Тази стая може безопасно да се използва за заснемане на филма или просто за гледане на филм, отмора или купон с приятели. Да не говорим колко е хубаво, че си има собствен бар

И мокрото помещение изглежда като извадено от списание за образцов дом.

Градината също е прекрасна! Добре поддържаните растения допълват приятното впечатление на райската къща.

Е, сега разбрахте ли защо всеки мераклия за този дом е започнал да наддава веднага с надеждата да я купи? А вие бихте ли живели в страхотната къща на тази 91-годишна бабка? Споделете с нас в коментарите. / jenata.blitz.bg