Победителката в „Гласът на България“ се омъжва / СНИМКИПобедителката в осмия сезон на музикалното риалити „Гласът на България“ Петя Панева се омъжва. Женихът, на когото 21-годишната варненка е избрала да пристане, е голямата ѝ любов – клавириста Митко. Новината певицата съобщи, споделяйки ярки и жизнерадостни снимки във Фейсбук профила си.

 

„Амиии сега….“, е написала Петя към фото в социалната мрежа, на което позира с парти очила с надпис Bride („Булка“). На кадъра чаровната българка позира със закачлива мимика, елегантна бяла рокля, було и коса със спускащи се под раменете дълги къдрици.

 

На друга снимка хубавата Петя разкрива, че е получила пафти като подарък от своите родители за моминското парти, а в текста към нея допълва, че „има подаръци, които не се измерват материално“: „… те се пазят в сърцето за цял живот. Благодаря ви мамо и тате“, пише лъчезарната брюнетка.


 

От последвалите фотоси научаваме, че моминското парти е преминало великолепно, като бъдещата булка също е поднесла музикални поздрави към своите гости.

Победителката в „Гласът на България“ е избрала живот на село пред София и родната си Варна.

 

Адресът на младата талантлива изпълнителка вече повече от година е в пловдивското село Болярци. Тя заминава там заедно с любимия си мъж – Митко, и заживява с неговото семейство. Момичето сменя софийската Музикална академия с Пловдивския университет и твърди, че е безкрайно щастливо.