Тя подозираше съпруга си в изневяра и истината лъсна след поредното пране


Бракът е съюз на две души. И тези взаимоотношения се основават предимно на пълно доверие. За да могат хората да живеят заедно в щастие, те трябва да си бъдат верни и честни помежду си. Да се преживее изневярата на любимия човек е много трудно, а понякога и невъзможно. 

 

Идеалните младоженци

Запознайте се с Джоана и Дейвид Милърс, щастливи съпрузи. Те започват да се срещат през 2012 г. Джоана е обикновено момиче на Индиана. Но нейният възлюбен прекарва детството си в амишка община.

Строгата религия и традиции на роднините на Дейвид не му харесвали, той напуснал изолираната общност и бързо се превърнал в средностатистичен американец.

През 2014 г. двойката се венчала. По това време Джоанна вече била бременна и няколко месеца по-късно тя родила дъщеря. Година по-късно младоженците вдигнали великолепна сватба, оформяйки връзката си.

Дейвид работел много, докато Джоана домакинствала и се занимава с възпитанието на дъщеричката. Без съмнение бракът им би могъл да се нарече щастлив – съпрузите се отнасяли прекрасно един към друг, заедно си лягали, заедно закусвали сутринта. Но в един момент Джоана започна да забелязва някои промени.

Извънредна работа

В началото Дейвид се прибирал от работа редовно в пет часа следобед, но няколко месеца по-късно започнал да закъснява. С течение на времето ситуацията се влошила още повече – съпругът се прибирал все по-късно всеки ден, обяснявайки всичко с извънреден труд.


Младата жена, която през цялото време била сама с дъщеря си, започнала да се чувства изоставено, разлюбена и ненужна. Тя не е получавала нужното внимание от съпруга си и недоумявала защо тя и детето толкова бързо са му омръзнали.

Джоана започна да подозира съпруга си, че има любовна връзка с друга жена. Разбира се тя не разполагала с никакви доказателства, а не искала да попита директно съпруга си, защото се страхувала, че той може да се обиди.

Понякога прането може да стане откровение 

Просветлението споходило Джоана в една от самотните ѝ вечери. Тя била толкова разстроена, че не можела да се отпусне и след като приспала дъщеричката се захванала с пране.

Първо натъпкала мръсните дрехи в пералнята и я пуснала да се върти. После започнала да глади и подрежда чистото пране.

След като приключила се вгледала в двете купчини вещи, които трябвало да отнесе до гардероба – своите и на съпруга си. И тогава тя забелязала нещо, което я просълзило.

 

Нейната купчина била значително по-голяма и то само с нови, красиви и модни тоалети. А в купчинката на мъжа и освен протъркани джинси и няколко поизбелели тениски нямало нищо друго. Но купата на съпруга беше по-малка и се състои от стари, износени тениски и джинси.

Сега вече Джоана се разридала, защото разбрала нещо важно и очевидно: съпругът ѝ прави за нея и дъщеря им всичко възможно да не изпитват никакви лишения, жертвайки собствения си комфорт и желания./jenata.blitz.bg