Светлана Гущерова ражда бебе №3 до дни! Отиде на преглед под охрана


Сякаш от цяла вечност в пространството циркулират слухове, че Светлана Гущерова е бременна за трети път . Тя самата безмълвно ги подхранва, качвайки само снимки, на които коремът ѝ е старателно прикрит.

Сега всичко се потвърди, след като видяха бременната г-жа Гущерова да отива на преглед при гинеколога си. Това твърдят от БЛИЦ, позовавайки се на свой източник.

Преди седмица блондинката и съпругът й са били засечени пред частния кабинет на известния акушер-гинеколог д-р Валентин Дяволов, който изроди дъщеря им Анелия Добромира и сина им Добромир, разкриват очевидци.


Двойката била разпозната, след като край кабинета на доктора в столичния ж.к. „Стрелбище“ паркирал ескорт от два лъскави автомобила – черния „Майбах“, който Гущеров подари на съпругата за това, че му роди наследник, и „Брабус“.

Съпрузите слезли от лимузината, а от придружаващия ги джип се изсипала охраната им. Гущерова била облечена в спортна рокля, която ясно очертавала корема й.

Бизнесменът придружил съпругата си дори и по време на прегледа й в кабинета на д-р Дяволов. Най-вероятно поводът за посещението им е рутинен преглед за проследяване тоновете на бебето. Неведнъж Светлана Гущерова е заявявала, че мечтата й е да има поне три деца. По всичко личи, че моделката до броени дни ще изпълни плана си.

Гущерова 8 март