Ако сте Овен, Лъв и Стрелец, петък ще бъде благоприятен ден за срещи с приятели, Телец, Дева и Козирог интересен ден –Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, петък ще бъде благоприятен ден за срещи с приятели. Няма да изгубите нищо ако вложите време и енергия в развитието на ваши нови приятелски отношения. Това важи и за любовния ви живот. Днес може да получите новина свързана с  човек, когото познавате. Това е ден, в който ще бъде добре да прекарате по-голяма част от деня със семейството си, дори това да е чрез средствата за виртуална комуникация. Ако сте родени под знака на Овен, днес ще има с какво да ви изненада съдбата. В повечето случаи това ще има връзка с ваши лични вещи, семейно имущество, жилище или друг вид собственост/ притежание. Родените под знака на Лъв днес може да имат личен или професионален разговор или среща с мъж, неща които ще имат някаква определена цел, за развитие на ваши планове или разрешаване на някакви проблеми. Родените под знака на Стрелец, могат да започнат този ден в лошо настроение, поради безсъние, мигрена или психическо натоварване с най-различни проблеми. Хубавото е, че ще може да се стабилизирате много бързо, осигурявайки си достатъчно продуктивност за изпълнение на ежедневните ви задачи.


Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в петък ще имате интересен ден, с възможности за реализация на ваши важни планове и идеи. Денят ще бъде благоприятен за разрешаване на недоразумения. В работата си бъдете внимателни с колеги, партньори или клиенти. Ако ви се наложи да оставите недовършена работа за следващата седмица, не изпадайте в паника. Ще бъде за добро! Този ден носи интересни събития в живота на жените от тези три зодиакални знака. Родените под знака на Телец, ще вложат твърде много енергия и нерви при търсене изход от някакви неприятности, които в повечето случаи ще са възникнали по ваша вина. Вероятно те ще касаят вашия дом, имущество, което притежавате или други важни семейни дела. За Дева четвъртък носи различни новини, информация или разговори с приятели от различни села, градове или държави. Родените под знака на Козирог ще могат да се зарадват на добри новини или намиране на благоприятен изход от сложна ситуация. През този ден важно влияние или подкрепа ще получите от страна на хора родени под въздушни или водни зодиакални знаци.
Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в петък ще започнете да планирате някои срещи или пътувания, които ще реализирате през следващата седмица. В повечето случаи те ще бъдат свързани с някаква важна причина или с изпълнение на неотложна задача. В дома си ще получите различни новини отблизо и далеч свързани с ваши роднини или приятели. Днес мнозина ще се зарадват на пари или ще зарадват някого с пари, като подарък, жест на добра воля и др. Родените под знака на Близнаци днес ще поемат товара на различни семейни задачи и дела, които ще изискват внимание основно през този ден. За Везни денят носи необходимост от вземане на важни решения, реализация на някаква промяна с кратко или по-дълго трайно значение в живота ви. За Водолей денят носи действия свързани с документи, с финансови дела, споразумения или друг вид договорености.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, днес се опитайте да преминете през този ден без да налагате собствените си решения или желания. В четвъртък е важно да бъдете благодарни за това, което сте получили от живота, да направите равносметка на грешките и пропуските си, за да избегнете тяхното повтаряне. Това е смисъла на растежа ви като личности. Днес не се впечатлявайте от опитите на някой да хитрува или да ви манипулира. Игнорирайте подобни прояви, ако това е възможно. Родените под знака на Рак днес ще следят събития в живота на момиче или млада жена или ще имат важна причина за общуване с нея. За Скорпион денят носи някакво премеждие или стресова ситуация, които ще приключат благополучно. Родените под знака на Риби ще се зарадват на една новина, предложение или някаква промяна свързана с работа или с бизнес.