Неочаквани пари зареждат портфейла на две зодии


Успешен ден с хороскопа на „Марица“!

ОВЕН

За да постигнете много от целите си, днес настойчивостта ви трябва да е водеща. Имате време да поправите стари грешки и да наваксате пропуснатото. Не губете време в напразни спорове. Съсредоточете се върху работата. Очаквайте приятни изненади и срещи с приятели.

ТЕЛЕЦ

Отлично начало на деня. Време е за полезни дела. Всичко ще се получава добре. Благодарение на стечение на обстоятелствата и собствените ви усилия ще се справите бързо с проблеми, непосилни за околните. Не бързайте с взимането на решения. Трябва ви малко време да се ориентирате в ситуацията.

БЛИЗНАЦИ

Не лош ден, но пълен с неочаквани обрати. Бъдете готови да промените плановете си, да отложите някои от срещите и да се откажете от развлеченията. Налага се бързо да взимате решения. Ще се вълнувате от това, дали сте избрали правилния път. Добре е, че до вас има хора, с които може да споделите.

РАК

Благоприятен ден. Ще се справите със собствените си задачи, а и околните ще ви помогнат. Лесно ще намирате нови съюзници. Вероятни са примамливи делови предложения. Ако се съгласите, ще сложите начало на нов етап в кариерата си. Личните ви отношения ще са хармонични.

ЛЪВ

Не лош ден. Помнете целите си, поставени по-рано, не се отвличайте от дреболии или малки произшествия. Околните ще ви оказват натиск – не е лесно да защитите своите интереси. Имате възможност да решите някои задачи, над които дълго сте размишлявали.  Спокойствието ви ще се завърне надвечер.

ДЕВА

Нервни сте, не всичко ще върви по план, а и вашата реакция е прекалено остра. Обикновено не приемате трудностите близко до сърцето, но днес се разстройвате от всичко. Потърсете помощ. Явно ви е необходима повече почивка. Общуването с приятелите ще ви радва и вдъхновява.


ВЕЗНИ

Този ден няма да донесе сериозни проблеми, а с всички възникнали трудности ще се справите бързо. Не са изключени необичайни ситуации, които могат да предизвикат интересни мисли и идеи. Някои от вас ще намерят приложение на своите таланти, ще разберат как да превърнат хобито в източник на доходи.

СКОРПИОН

Денят е пълен с неочаквани събития, повечето приятни. Сериозни проблеми няма да възникнат, но не всичко ще успеете да приключите навреме. Паричните постъпления ще бъдат по-големи, отколкото сте очаквали. Има шанс да сключите изгодни сделки, а някои ще получат добро предложение.

СТРЕЛЕЦ

Ден, изпълнен с неочаквани изненади. Няма да може да се занимавате с планираните задачи. Ще се появят нови, изискващи незабавно решение. Бъдете готови здраво да се потрудите – иначе няма как да имате необходимите резултати. За сметка на това вашите усилия ще бъдат щедро възнаградени.

КОЗИРОГ

Сутринта са възможни неприятни моменти и недоразумения. Не е изключено да се сблъскате със силни противници и няма да ви е лесно да се справите с тях. Най-важно ще бъде да запазите самообладание и да не се поддавате на провокации. Отлично време за почивка и общуване с приятели.

ВОДОЛЕЙ

Влиянието на позитивните тенденции е забележимо във всички сфери на живота. Често постигате успехи, даже там, където не сте разчитали на напредък. Денят е подходящ за решаване на някои финансови въпроси. Там, където става въпрос за пари, интуицията няма да ви подведе.

РИБИ

Спокоен ден, ще имате успех във всички занимания. Често ще ви помагат приятели, а и новите ви познати ще подкрепят много от вашите начинания. Успешно ще решавате въпроси, касаещи работата. Не са изключени парични постъпления от неочаквани източници.