Потъна в земята от срам: Прелестна участничка в „Ергенът“ шокира всички


Истински шок предизвика твърдението на една от участничките в „Ергенът“  Елвира Далакова, че  е девствена. Брюнетката направи признанието в национален ефир пред други три претендентки за сърцето на Виктор Стоянов – Радостина, Марта и Александра. Другите участнички споделиха, че са загубили девствеността си още преди да навършат 16, но въпреки това изразиха подкрепа към Елвира за решението ѝ и дори се развълнуваха изключително много.

Ето какво написа участничката в Инстаграм по повод признанието си:


„Да признаеш нещо толкова лично си беше едно предизвикателство, пред което се изправих за първи път. Когато се повдигна тази тема, честно казано ми идваше да се гмурна в басейна и да не изляза повече или пък да избягам, но не! Това беше игра на воля, игра на смелост и знаех, че трябва да запазя спокойствие. И ето че последва въпросът …Ами сега?! Изборите бяха два – да излъжа, да си измисля нещо романтично с някого, защото се страхувам от реакцията на останалите или да призная истината. Избрах истината, не ми се пробваха актьорски умения, знам че не ме бива в това. В този момент емоцията бе несравнима. Когато чух тези прекрасни думи от едни стойностни и достойни жени, аз летях и вече вместо да искам да се потопя във водата, аз исках да се рея в небесата. Чувствах се като птиче, което току що се е научило да лети. На коктейла, честно казано бях решила да не говоря с Виктор, понеже емоциите ми бяха дошли в повече, но стана точно обратното и ето, че емоциите и адреналина продължиха с всичка сила. Разговорът ме зареди много, но изненадата с розата и думите, които чух ме накараха да вярвам в себе си и да се ценя повече. Преодолях и това, още веднъж пречупих себе си. Никога преди не бях изпитвала толкова много емоции, за толкова кратко време! Чувствах се като на въртележка, точно от онези на които обожавах да се въртя като дете!“

Елвира е на 24 г., тя е родом от с. Змеица. Обича да пише и мечтае да издаде книга, за която вече е измислила заглавие – „Скандалната девица“. Обича да пътува из цяла България и да опознава нови места. В свободното си време танцува народни танци и бели денс. Мъжът до нея трябва да е харизматичен, успешен, отговорен и да държи на думата си. Елвира вярва, че в лицето на Виктор ще срещне точно такъв човек.